reklama

Październikowe skarby :)

MATI i NIKOLKA MOc buziaczków na te pierwsze urodzinki, a także zdrówka i uśmiechu na buźce!!!!

Bry!!
Nicole zasneła wczoraj o 21:30 i wstała dzisiaj o 8!!! zero pobudek w nocy! i spała w swoim łóżku ależ się wyspałam [smilie=buja_w_oblokach.gif] no ale żeby nie zapeszyć!!! narazie jest oki..
dzisiaj idę młodej kupić pidzame "ze stópkami" bo małpiszon lata po całym łóżeczku i nóżki dzisiaj zmarzły.

reklama
Kochany Mati i Kochana Nikolka!!
Niech Wam gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaaaaaaaśnie!!

Dużo słoneczka i mnóstwo uśmiechów
i wielu przyjaciół
życzy Michaś z mamą​

[color=Pink]KOCHANY MATI
JESTEŚ JUŻ NA ŚWIECIE CZTERY PORY ROKU.
PIERWSZY UŚMIECH , PIERWSZE "A GU" , PIERWSZE RACZKOWANIE MASZ JUŻ ZA SOBĄ.

ROŚNIJ TAK WSPANIALE DALEJ. ROŚNIJ W UŚMIECHU , SZCZĘŚCIU I RADOŚCI. BIEGAJ ZA MOTYLKAMI , CHWYTAJ PROMYKI SŁOŃCA , KOCHAJ MAMĘ I TATĘ.

W DNIU TWOICH PIERWSZYCH URODZIN PAMIĘTA O TOBIE : NIKOLA Z RODZICAMI
[/color]

Cześc dziewczynki

bardzo dziekujemy za życzenia - dziś domowa imprezka z mamą i tatą a oficjalne "obchody" w sobotę:)

Już nie malutkiej Nikusi a dużej Nikoli życzymy wszystkiego najlepszego w dniu pierwszych urodzinek.

Matuś już lepszy jeszcze ma katarek ale jest ok. tata został z nim w domku z czego jest baaardzo zadowlony.

Czytała wasze posty a propo spania i my jakoś nie mamy z tym problemów - owszem młody zasypia u nas w łóżku ale zawsze go przenoszę i raczej śpi u siebie gdzieś ok. 6 - 6,30  ląduje u nas jak mi się nie chce wstawać a on po mleczku wykazuje jeszcze ochote na spanko. Więc nie jest źle.

Rondzia my tez śpimy z maływ w pokoju ale w końcu skończyliśmy w weekend remontowac mlodego pokoik i do końca tygodnia przenosimy go - na razie przez parę nocy zaostaniem w jego pokoju żeby się przyzwyczaił ale za jakiś czas wracamy do siebie.

Aniu - zainteresowało mnie jakie mleczko dostaje Damian ze chodzisz po recepty ?

A propo piżamek to ja nie mam przekonania do piżamek bez stópek - maly od urodzenia śpi w pajacykach - jednoczęściowy śpioch zapinany z przodu i wiem że jest mu w nocy ciepło jak się odkopie.

Pozdrawiam

To jest prezencik dla wszystkich PAŹDZIERNIKOWYCH SKARBÓW

dzieci7xd.jpg

EKSTRA!!! Nie moglam znalezc swojego paciorka ale odnalazłam TALIBA!!!
Co do piżamek to jak bylo cieplo to Misiek spal w samym body a teraz zawsze w pajacyku z nogami. Ma z reszta taka ciepla piżamke ze stopkami i zajaczkiem, byl gdzies w niej na zdjeciach w lozeczku kiedys wklejalam.
Basia, my na razie spimy u Misia w pokoju ale dzisiaj wywalilam meza do drugiego bo sie strasznie wala po lozku i glosno oddycha i poskutkowalo. Misiek przespal noc, obudzil sie tylko raz wzial sobie picia popil i dalej spal. Raz ja mu dawalam popic ale znowu mam jazde z zasypianiem, pewnie go przechwalilam!
Wczoraj probowalam metody na usypianie ale stwierdzialm ze bez sensu bo przeciez on umie sam zasypiac tylko mu cos znowu odwalilo i uspokoilam go na swoim lozku, jak sie uspokoil polozylam do lozeczka i zasnal. Ale co biedny sie splakal przy tym metodycznym usypianiu to jego...
A tak na marginesie, to wczoraj mialam straszny dzien i w rezultacie po powrocie do domu usiadlam i zaczelam ryczec i wiecie co?? W zyciu moje dziecko chyba sie tak nie rechotalo jak przy moim placzu!!! pomoglo...
pozdrawiam

reklama
Rondzie ...w tym coś musi być...bo Damian jak widzi że ktoś płacze to też się zaśmiewa...i to jaaaak.He he...
A co do spania to też jeszcze śpimy z Damianem w pokoiku.Jakoś dzisiaj felerna noc była bo budził się ze dwa razy z płaczem.....śniło mu się coś czy co.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry