reklama

Październikowe skarby :)

Rondzia - uchy do góry a poryczec czasem dobrze bo się lżej człowiekowi robi.
Musze wam powiedzieć że od dwóch miesięcy używam plasterków anty i mam takie skoki nastrojów że hej :) najczęściej jak mój mąż mówi uskoki a nie skoki bo mnie różne dołki dopadają ale teraz już wiem od czego to :):):):)

A co to wirus Rota bo pierwsze słyszę ?

A propo jedzonka Matik też je wszytstko tylko z mięskiem smażonym uważam jak je z nami obiadek to gotuje mu kawałek piersi lub indyczka a najczęściej dostaje zupki z mięskiem i różnym zestawem warzyw.

Czekolady też nie daję bo uważam że ciut za mały i kiełków szkoda

Pozdrawiam

reklama
BASIU - JEŚLI CHODZI O BLIZNĘ PO SZCZEPIENIU PRZECIW GRUŹLICY TO JEŚLI JEST ONA ZA MAŁA TO WÓWCZAS JEST JEJ ODNOWIENIE , ALE TO OCENI PIELĘGNIARKA. A TERAZ OBOWIĄZUJE NAS ŚWINKA , ODRA I RÓŻYCZKA.
MOJA MAMA ZROBIŁA WYWIAD NA TEMAT SZCZEPIONKI PRZECIW OSPIE WIETRZNEJ
( MOJA MAMA NIE PRACUJE JUŻ W SANEPIDZIE 7 LAT WIĘC MUSIAŁA SIĘ O NIĄ WYWIEDZIEĆ BO TO NOWOŚĆ ) I OKAZUJE SIĘ , ŻE JEST BARDZO DOBRA , NAZYWA SIĘ
" VARILRIX " KOSZTUJE 190 ZŁ I WYSTARCZY JEDNA DAWKA .
ANKA.G - ZAMÓWIŁAM JUŻ ROWEREK :laugh: ALE NIE NA ALLEGRO , A W SKLEPIE INTERNETOWYM . DOSTARCZĄ GO NAM W PRZYSZŁYM TYGODNIU. :D
A DZISIAJ MÓJ MĄŻ KUPIŁ NIUNI JAKĄŚ WYSTRZAŁOWĄ SUKNIĘ - JESZCZE JEJ NIE WIDZIAŁAM , NIE MOGĘ SIĘ GO JUŻ DOCZEKAĆ !!!!!
Z TEGO CO WIEM WIRUS ROTA POWODUJE OSTRĄ BIEGUNKĘ , RONDZIA NAPISZ COŚ WIĘCEJ .
RONDZIA NIE MARTW SIĘ GŁOWA DO GÓRY !!!! GDZIE PRACUJESZ ? MASZ KŁOPOTY W PRACY ? SŁUCHAJ CZY JA DOBRZE PAMIĘTAM , ŻĘ TY MIESZKASZ W GDAŃSKU ? JEŚLI TAK TO BARDZO CI ZAZDROSZCZĘ !
BIERZ RODZINĘ I PO PRACY NA SPACER BRZEGIEM MORZA .
FAJNIE MA - CO NIE DZIEWCZYNY ?

bl890a9em.jpg

Taki ten rowerek - chyba przyzwoity - co ?

Magdaw  super...taki ma chyba Michaś tylko w innych kolorach.
A co do jedzenia ...Damian je wszystko dosłownie wszystko to co nie zawiera mleka krowiego no i białka jego pochodzenia.NIESTETY,
ostatnio chciałam sprawdzić czy skaza minęła...dawałam mu Danonki...Jednach po 3 dniach wyskoczyła mu wysypka takjak na skaze tylko ze nie w tych miejscach co miał zawsze tylko na czole... no i przestałam mu dawać.Teraz to i tak jest spoko.Najgorzej było jak karmiłam piersią...dla mnie to była męczarnia bo prawie nic nie mogłam jeść
Poczekamy jeszcze troszkę może minie....Taką mam nadzieję.
Poza tym zawsze stoi przy tym kto coś je....Jakby był wiecznie nienajedzony hihi

Witam,

Sonia je wszystko, slodycze tez jej czasem daje. U nas wszyscy strasznie szaleja za slodyczami, a Sonia to niesamowity zebrak i czasem jej sie cos dostanie.
Uwielbia owoce, wszystkie, szczegolnie jablka i banany.
Nie dostaje tylko mleka krowiego. Ale odmiany juz tak. Pije kefiry i uwielbia smietane z pomidorami i ziemniakami. A ostatnio zjadla dwa duze nalesniki z dzemem.
Nie wierze, ze maluchy nie dostale swojego tortu urodzinowego... ;)

Tez bym sie chciala dowiedziec co to wirus Rota. Moze uswiadomicie mnie z Basia.

A wlasciwie to po co szczepic dzieci przeciw ospie wietrznej. Ja sie ciesze, bo prawdopodobnie jest zarazona i jak najbardziej uwazam, ze powinna to przejsc. Chyba, ze ta szczepionka to uodparnia na cale zycie.
My mamy sie zglosic do lekarza w listopadzie, wlasnie na szczepienie, ale ide jutro ja zwazyc.

OSPA WIETRZNA POWODUJE PODOBNO WIELE POWIKŁAŃ , ZOSTAJĄ BLIZNY , ALE PRZEDE WSZYSTKIM DZIECKO CIERPI BO TO CHOLERSTWO SWĘDZI , BOLI I JEST WYSOKA GORĄCZKA .
ALE MOŻE MASZ SANDROS RACJĘ ? JA JESTEM PRZEWRAŻLIWIONA JEŚLI CHODZI O NIKOLĘ. MOJA MAMA MÓWI ,ŻE JESTEM NADOPIEKUŃCZA W GŁUPI SPOSÓB - ALE NIE PYTAJCIE MNIE CO TO ZNACZY.
CIEKAWA JESTEM CZY BĘDĘ TAKA PRZY DRUGIM DZIECKU - TERAZ MYŚLĘ , ŻE RACZEJ IDENTYCZNA.
A TEGO MOJEGO CHŁOPA JESZCZE NIE MA !!!!
NIKOLA ZJADŁA ODROBINĘ BISZKOPTU Z TORTU ;D

hehe niezłe fotki!
MAGDA O właśnie takiego rowerka szukam!!! Powiedz mi jeszcze ile taki rowerek kosztuje w Polsce?
No i jakiej to firmy? I gdzie go znalazłaś :D same pytania.. :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry