reklama

Październikowe skarby :)

ANKA ! MISTRZYNIO TY NASZA !!!!!!! ALE BOMBA !!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:
DZIĘKUJEMY ZA ŻYCZENIA  :D
BASIU CIESZĘ SIĘ ,ŻE MATI CZUJE SIĘ LEPIEJ.
PRZYPOMINAM ,ŻE PO ROCZKU NASTĘPNE SZCZEPIENIE ! JA JESZCZE NIE MOGĘ BO NIUŚKA MA KATAREK.
AAAAAAAAAAA DAWNO NIE BYŁO O ZĄBKACH ! NIKOLI WYSZEDŁ WCZORAJ -( GÓRNA LEWA 2) :) RAZEM MA 8.
POZDROWIONKA
MAGDA

reklama
Zapomniałam dodac jeszcze wkleiłam ta fotkę  w wątku dzieciaczki pt Forumowe koleżeństwo:) Nich inni sobie podziwiają nasze skarby.
I wiecie co Wam jeszcze powiem?
Przywiązałam się do Was.....hehe nudno by mi było bez Was mamuśki:):)
Spadam do mojego śpicha który chyba odsypia nockę....
Gratulację dla Nikoli za ząbka:)
Trzymajcie się .Będę później.

Witam,

NIKOL i MATI wszystkiego najlepszego!!!!
Mnowsto usciskow, prezentow, zdrowka, szczegolenia dla Mateusza (mam nadzieje, ze juz na swoje urodzinki wyzdrowial)
calusy0tk.gif
prezentzsercem3nq.gif

Ania, zdjecie bomba, naprawde swietnie Ci wyszlo.
ok6zz.gif

Aniu - zdjecie jest superowe !!!!

Rondzia a co to za humory z tym ryczeniem ??? Dopadły cię jakieś smuteczki ?

Magda - a po roczku to nie jest mierzenie tej blizny po wcześniejszym szczepieniu ? Nie mogę sobie przypomniec co jest następne.

Wracajac jeszcze do spania. Sonia spi w body z dlugim reawkiem i cienkich spodniach bez stupek. Jej kocyk, ktory obecnie ubieram w poszewke, zakladam pod materac z ibu stron. Koc jest duzy i ma duzo miejsca na wiercenie, ale sie nie odkopuje i co najwazniejsze nie wystawia nozek przez szczebelki.

Basia,
chyba mam depresje poporodowa!!! jakos sie wszystko wali na glowe ale nie bede smucic ;D :D :laugh: ;)
Moj lek na cale zlo zadzialal natychmiastowo.
Ania, co do alergii to jak moj Michas mial siedem miesiecy i chodzil jeszcze do zlobka to zlapal wirus rota i trafilismy do szpitala. Przy ktoryms obchodzie pokazalam pani ze mu na skroni czasem taka tareczka sie robi. Pani ordynator z miejsca stwierdzila ze to alergia i na bank na mleko i kazala mu dawac sojowe. Zrobili wyniki ktore nie potwierdzily diagnozy ale tez nie wykluczyly. Wiec my zapobiegawczo dawalismy mu sojowe chociaz pediatrea byl zdanie ze to zawracenie glowy i nic mu nie jest. Wolalam dmuchac na zimne, ale odkad zaczal jesc danonki , czekolade i inne wiktualy i nic mu nie wyskakuje i zadna tareczka sie nie pojawia to se dalismy na spokoj.
Wiec roznie to bywa. Przewaznie nie wiadomo czy wyrosl z alergii przez kilka miesiecy czy jej nie mial. Ale rozumiem Cie jak to strasznie trzeba uwazac. Tym bardziej ze mnie nastraszyli zeby sprawdzac skald biszkoptow i wszystkiego czego sie tyka... Ciesze sie ze mam juz to za soba (mam nadzieje)..
A tak w ogole to dajcie znac co Wasze dzieciaczki wcinaja. Ciekawa jestem czy tylko ja mam w domu mały roczny odkurzacz czy niekoniecznie.
Pozdrowionka z :( roboty

No jesteśmy już kupiłam pidżamke oto ona!

dsc016729mp.jpg

dsc016776ms.jpg

Nicole je dosłownie wszystko! poza czekoladą i słodyczami bo ja jestem tego przeciwniekiem, ale chrupki, biszkopty owsze :)
zupki je moje choc czasem robie jej coś innego zależy czy mam lenia czy nie ;)
a wczoraj nawet 2 talerze grochówki wpyliła :D
dzisiaj chyba zrobię jej kurczaka z jabłkami.

NIKOLA RÓWNIEŻ ŚPI WŁAŚNIE W TAKICH PAJACYKACH TYLE ŻE ZAPIĘCIA SĄ Z PRZODU . A TEN ZAPINA SIĘ CHYBA Z TYŁU CO ?
RONDZIA Z TEGO CO PISZESZ TO PRZESZŁAŚ DUŻO CHORÓB MICHAŁKA - WIRUS ROTA JEST GROŹNY ! BIEDACZEK SIĘ NAMĘCZYŁ :(
JEŚLI CHODZI O JEDZONKO TO NIUŚKA TAK JAK NICOL JE WŁAŚCIWIE WSZYSTKO PRÓCZ SŁODYCZY . NIE WIE JAK SMAKUJE CZEKOLADA ITP FRYKASY.
ZAZNACZAM , ŻE NIE JEST DZIECKIEM ALERGICZNYM . ZE SMAKOŁYKÓW WCINA MIŚKOPTY I BISZKOPTY .LUBI BANANY , JABŁKA I ARBUZY.
ROBIĘ JEJ CZASEM NALEŚNICZKA Z DANONKIEM. GENERALNIE MAŁA JEST MIĘSOŻERNA
( TAK JAK RODZICE ) , NAJCZĘŚCIEJ DAJĘ JEJ CIELĘCINĘ , A OD NIEDAWNA JE SCHABOWE , NA SWOICH URODZINACH MIAŁA OKAZJĘ SPRÓBOWAĆ PIECZONĄ KARKÓWKĘ Z KOPYTKAMI W SOSIE PIECZARKOWYM ;) BAAARDZO JEJ SMAKOWAŁO :laugh:

reklama
tak na tej pidżamce jest zapięcie z tyłu :)
Nicole również jadła schabowe ale nie smażone a pieczone w foli w sandwichu :D tak mi pediatra poleciła. Chociaż ja używam do smażenia oliwy z oliwek to raczej nie polecała mi smażonego podawać NIcole dlatego jej tak pieke.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry