reklama

Październikowe skarby :)

reklama
Witam :)
SANDROS Będzie dobrze i tak powinnaś być z siebie dumna bo jednak młodą mamusią jesteś (tak jak ja ;D) to dajesz sobie radę, ale uważam że Ty doskonale wiesz co dla Ciebie i SONI jest najważniejsze! :) Także myślę że nie ma co tutaj się martwić musi być dobrze! Buziaczki!

Aaa dziękuje za gratulacje dla Nicole.
Ale miałam ciężką noc, młoda obudziła się o 2 do 4 płakała aż w końcu skapitulowałam i wziełam ja do siebie ::) głowa mi pęka jestem taka nie wyspana.. no ale co zrobić?
Ale dziwne 2 nocki spała spokojnie a dzisiaj.. ech boję się ją dzisiaj na noc położyć bo jak znowu mi wstanie.
Na początku byłam pewna optymizmy co do tego usypiania super mała spała a dzisiaj mi to wszystko runeło i juz nie wiem co robić... ale i tak położę ją do łóżeczka.
A jak myślicie ile czasu dzieci w wieku naszych skarbów potrzebują do nauki samodzielnego zasypiania? 2-3 tyg?? A może więcej?? Oby nie bo ja tego nie przetrzymam ::)

ANKA hehe nie powinno nic mu być.. .
SIABA O prosze jaki MATI zdolniacha... dobrze że bombelkami nie pluje ;)
My mamy mydełko w dozowniku Nicole go czasem oblizuzje ;D

Oki idę się tą marudą zająć bo ona też nie wyspana.
A ja bez humoru.

Moniaa ja Damian uczyłam jak miał 5mc i zajęło mi to tydzień.Myśle że jak dziecko starsze tym czas nauki się wydłuży.Nie potrzebnie się złamałaś.Musisz być wytrwała i konsekwentna inaczej wszystko pójdzie na marne...Trzochę się przemęcz potem będziesz miała z głowy.

Witaj,

U nas przywracanie porzadku usypiania trwa niecaly tydzien. Przywracanie, bo czasem jej sie odmienia, np. przez chorobe, albo ktos inny usypial przez jakis czas, to Sonia szybko przyswaja. Mysle, ze tydzien do dwoch gora.

Kurcze, juz tak niewiele do soboty, a dzis ide do lekarza, bo Sonia ma nieciekawa wysypke po bokach na wysokosci brzuszka - pewnie dopadla ja ospa i z soboty nici :(
Zaraz ide do lekarza, dam Wam znac co i jak.

Pozdrawiam,

SANDROS Oj zdrówka dla SONI!!!!
ANKA Ech załamałam mozę bym się nie załamała gdyby Robert na mnie wnocy nie warknął czemu ja jej do łóżka nie wezme bo on będzie nie wyspany. A ja? Ona płakała a on sobie spał ja nie.. ja czekałąm aż się uspokoi. Ech wkurzył mnie w nocy i zrobiłam focha nie odzywam się do neigo. A on dobrze o tym wie i za to szuka mi teraz pralki na gwałt bo stara się rozwaliła... a ja sobie jedną upatrzyłam ale nie wiem czy u nas jest taka. Więc jeśli nie ma to będzie musiał ściągnąć ja z Polski.Jego problem.. bo jak mówiłam że coś z pralką nie tak to wzruszył ramionami i tyle a jak był mój tato to powiedział że mam ją natychmiast wymienić bo jeszcze coś się stanie! No i on się wystraszył i teraz szuka.. a ja pierdziele jak mi pralki nie kupi to nie będzie miał w czym chodzić bo swoje i NIcole wypiore w rękach ;D.

Ech, ale to chyba w każdym związku są wzloty i upadki. My też mamy dni że na siebie warczymy a raczej to ja na Roberta. Nie wiem dlaczego ale wydaje mi się żę ta różnica wieku i pogląd na niektóre sprawy to powoduje ;). No ale się godzimy hehe.

Monia - takie nocne zachowania znam z autopsji - wczoraj o 4 nad ranem Mati się obudził i mimo tego że wypił butle wody nie chciał spać na co mój mąż zmęczonym głosem zapytał "czy nie można tego dziecka jakoś uśpić" a ja na to z furią w głosie "a masz może jakiś pomysł?" i się zamknął - tez byłam wczoraj na fochu :):):):):):):) ale mi na nieszczęście szybko przechodzi.

PAPA

WITAJCIE
COŚ MI SIĘ DZIEJE Z NEOSTRADĄ ZNOWU  >:(
SŁUCHAJCIE  ! RZECZYWIŚCIE - ILE NAS JEST TYLE HISTORII .
JA RÓWNIEŻ NIE MOGĘ NARZEKAĆ NA MOJEGO ROBERTA , CHOCIAŻ JAK OSTATNIO WSPOMNIAŁAM , ŻE MOŻE PRZERWĘ URLOP WYCHOWAWCZY TO O BOŻE TRAGEDIA !!!!
ON JEST MĄDRY - CAŁY CZAS Z LUDŻMI , CAŁY CZAS MA JAKIEŚ ZAJĘCIA - A JA CO
ZUPKI , PIELUCHY ITP.  WŁAŚNIE CZASAMI DOPADA MNIE TO BYCIE KURKĄ. CHOCIAŻ UWIELBIAM ZAJMOWAĆ SIĘ NIKOLĄ TO LUBIĘ TEŻ SWÓJ ZAWÓD - JESTEM  PRAWNIKIEM
MÓJ ROBERT Z TEŻ .
SŁUCHAJCIE  - ILE BYŁO WALKI ŻEBYM PRACOWAŁA W CZASIE CIĄŻY - ALE WTEDY TO JA WYGRAŁAM I PRACOWAŁAM DO PIĄTKU  A W PONIEDZIAŁEK URODZIŁAM .
MOJA MAMA CHĘTNIE ZAJĘŁABY SIĘ NIUŚKĄ , NO ALE ....
SANDRA - PODOBASZ MI SIĘ - JEŚLI NIE JESTEŚ PEWNA , TO WOLISZ PRZECZEKAĆ I PRZEMYŚLEĆ - BRAWO
SZKODA BY BYŁO , ABY SONIA SIĘ ROZCHOROWAŁA NA SWOJĄ UROCZYSTOŚĆ.
PA

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry