reklama

Październikowe skarby :)

reklama
Jeshu....może wczoraj była jakiś parszywy dzień...bo ja też focha złapałam na Pawła...ale ja to oczywiście o głupoty.My jesteśmy dwa barany.Tylko mój Paweł z pączątku znaku a ja z samego końca.On jest takim potulnym barankiem .A ja......potulna nie jestem!!!:)Ale ja jak się z nim kłóce to godzenie następuje dosłownie po najwyżej dwóch godzinach...dłużej nie umiem sie na niego gniewać.
Czasem tak sobie myślę że On jest chyba dla mnie za dobry....
heh...
Sandros całe szczęście że to tylko katarek
a Moniaa co do pralki u mnie ostatnio też sie "schrzaniła" pralka.Jest jeszcze na gwarancji więc wezwałam serwisanta....i okazało się że pod filtrem było 50 gr.Dlatego pralka mi nie wirowałą i nie spuszczałą wody....Ale ze mnie ciemna masa...hehe.Facet kazał mi płacić 80 zł ale obyło się ...stwierdził że wyjęcie 50 gr to nie naprawa....hehe

Witam właśnie wróciłam z młodą ze spacerku i dobrze mi to zrobiło głowa przestała boleć :)
SANDROS to super że z małą oki katarek szybko minie!! :)
ANKA HeH z moja jest inaczej łożysko poszło i jak wiruje to ten bemben lata jak "żyd po pustym sklepie" ;D
No i wezwałąm mechanika który mi powiedział ze wymiana 300-400euro, a mój tato mówi że w Polsce łożysko kosztuje 10-20zł + koszt wymiany to góra 100zł. Dlatego podziekowałąm panu, za tą cene to ja mam nową pralkę. Starą wysyłamy do Polski rodzicom no.. nie taką starą bo ona ma dopiero 2 latka, ale że rodzice muszą wymienić to im się przyda.

Moniaa, znam to, moj tata juz dwa razy naprawial lozysko w naszej pralce, tez palnujemy nowy zakup, pierwsz jest jednak lodowka.

Katarek juz mija. Teraz spi i nawet oddycha przez nosek. Do soboty bedzie zdrowa jak ryba.

Kurcze, ja sie jakas optymistka przy Was robie ;)

Milego wieczoru

SANDRA no to super ja zawsze uważam że najważniejszy jest optymizm :)
A wiecie co ... znam powód nocnej pobudki przebiła się dolna lewa 4!!! a co gorsza wszystkie dziąsełka napuchnięte w miejscu trzonowców.. .

Dzień dobry!
Widzę że ja dzisaij pierwsza :)
Nocka taka sobie o 4 pobudka i eksmisja do nas.. . No ale myślę że to przez te ząbki. Przetrzymamy to jakoś. A dobra wiadomość wczoraj mała zasneła bez jęknięcia! ;D Także ta metoda skutkuje.. .
Pogoda u nas dzisiaj brzydka szaro, buro i deszczowo. Spacerkować nie będziemy.. więc raczej w necie posiedzimy ;)

Witam

u nas pogoda też do bani ale wyganiam moich chłopaków na dwór choć na godzinkę bo mały od tygodnia siedzi w domku.

a nockę miałam super bez pobudki do 6,30 wreszcie się wyspałam

Pozdrawiam

DZIEWCZYNY - ALE MIELIŚMY NOC !!!!!! WIECZOREM NIKOLA DOSTAŁA GORĄCZKĘ - 38ST , PO PÓŁ GODZINIE WZROSŁA DO 39 - JA PANIKA - NIKOLA NIGDY WCZEŚNIEJ NIE MIAŁA NAWET PODWYŻSZONEJ TEMPERATURY .
ROBERT ZADZWONIŁ DO NASZEJ PEDIATRY , PROSIŁA PODAĆ JEJ NUROFEN I OBSERWOWAĆ . PO PODANIU LEKU TEMP. SPADŁA DO 37.5 I NIKOLA ZASNĘŁA .
JEDNAK O 4 RANO KIEDY MIERZYŁAM JEJ TEMP. NIE MOGŁAM UWIERZYĆ W TO CO WIDZĘ - 40 STOPNI , BIEGIEM DAŁAM JEJ CZOPEK I WÓWCZAS TEMP SPADŁA DO 38 ST.
O 10 RANO POJECHALIŚMY DO PEDIATRY - NO I OKAZAŁO SIĘ ,ŻE TO WIRUSÓWKA.
NIUSIA MA CZERWONE GARDŁO I TERAZ ZACZĄŁ SIĘ KATAR .
WŁAŚNIE ŚPI , A JA ODTAJAM !!!!!

reklama
NIE MA WAS - SZKODA  :(
CHCĘ WAM JESZCZE NAPISAĆ , IŻ NIEBAWEM ZOSTANĘ ODŁĄCZONA OD WAS  >:(
Z NASZYM KOMPUTEREM DZIEJE SIĘ COŚ NIEDOBREGO.
W TYM CELU INFORMATYK Z KANCELARII ZABIERZE MI GO DZISIAJ.
ALE W PONIEDZIAŁAK MAM NADZIEJĘ - ODEZWĘ SIĘ
PA

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry