reklama

Październikowe skarby :)

Magdaw trzymajcie się i zdrówka!!!
My mieliśmy średnią noc Damian obudził się o 2 w nocy z takim wrzaskie że masakra.Przelał całego pampresa ,wszystko było mokre.Musiałam go przewinąc, przebrać i do póki go nie położyłam do łóżczka darł się w niebogłosy.Pozbudka 7.30.
U nas piękna pogodynka.Już byłam na ranny spacerze.Teraż młody śpi a ja się bawię na necie.Jak wtsnie to zjemy obiadek i fruuu znowu na dwór.
A jutro mamy wesele.
Ciekawe jak będzie.

reklama
Hej,
u nas noc do bani. A juz bylo dobrze :( Nawet nie mam siły pisac..
Pogoda u nas super. Maly juz z niania ponad cztery godziny na podworku.
Odezwe sie pod wieczor ale myslami jestem z Wami.
Pozdrawiam
Monika

Magda! trzymaj sie! u nas jak synek jest chory to ma od razu kolo 40 stopni (to akurat prawdopodobnie po mnie - nie ma zadnych polsrodkow), wiec ja juz z goraczka mam zimna krew. Od razu Nurofenik albo czopek w tylek o to od razu 300 mg. Nasza pediatra pod tym katem ma zdanie ze jak zbijac to raz a porzadnie.

Witam,

To hcyba ja jednanie nazekam na te noc. Przespalam cala, do 4, kiedy to dzwoni mi budzik, by zrobic Soni mleko, budzi sie ok 5 i jak odrazu dostanie mleko to spi do ok 7, a jak musze dopiero robic, to sie wybudza na dobre. Tak wiec spalam wlasciwie do 6:30 ;D

Sonia juz praktycznie zdrowa, ale mnie zaraziela i to porzadnie. Mam goraczke, leje mi sie z nosa jak z Niagary, a teraz zaczyna mnie gardlo bolec. Koszmarnie sie czuje. Ale coz, musze teraz sie na spacer wybrac, pogoda piekna, nie bede Soni trzymac w zarazkach...
Za to dzis chyba poloze sie razem z Sonia, tj o tej porze.

Zdrowka wszystkim,

MAGDA OJ biedna Nikol.. ech zdrówka dla malej!
A my cały dzień w domu bo u nas ciągle pada.. już mam dość tego deszczu.
SANDROS hehe no to tylko Ty miałaś spokojną nocke :).

Damian też nie ma takiej przytulanki do spania .Nad jego łóżkiem są poukładane maskotki , które podostawał .Jedyny pożytek jaki z nich jest to to ,że jak rano się obudzi to przez pare chwil do póki ich wszystkich nie zrzuci do łóżeczka ja sobie poleże w swoim łóżku:)
Natomiast ma jedną maskotkę.... która nie wygląda jak maskotka...hehe tylko jak Leon Zawodowiec (serio:) )którą uwielbia ...bawi się nim na dniu...Wozi w jeździku i takie tam.Ponieważ LEE jest uśmiechnięty Damian mu lubi prezentować buziaki.
A nazywa się LEE ponieważ jak Damian zobaczył go w sklepie to nie chciał się od niego oderwać i mówił do niego LEEEEE i tak zostało:)
Dobrej nocki Wam życzę.

Witam,

właśnie robię sobię przerwę w sprzataniu przed najazdem gośći - goście fajna żecz ale ile roboty :( Mati spędził dziś pierwszą noc w swoim pokoju i mimo tego że spodziweałam się ze będzie awantura spał spokojnie do 5.30 całkiem nieźle - Sandros ja robię tak samo jak ty daję małemu mleko na pół śpiąco to potem jeszcze dosypia np. dzisiaj do 7.45. Humorek więc mamy z mężem dobry bo się wyspaliśmy.

A propo przytulanki to Mati też nie ma żadnego pluszaka ale jak jest mu źle albo jest zmęczony nosi ze sobą swoją podusię z łóżeczka i przytula ją do twarzy.

Papa odezwę się jutro i zdam relację.

reklama
Widze ze dajecie dzieciakom mleko nad ranem.U nas teraz jak Damian dostanie flache o 22-23 to rano dostanie juz kaszke z jabluszkiem o 9- 9.30.Miłego dnia :) i Siaba udanej imprezy.My dzisiaj na wesele...ale wcale nie chce mi sie isc bo przed chwilką chapnęłm sie z mezem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry