reklama

Październikowe skarby :)

reklama
Dziękuje Sandra , jedziemy do Bytomia.
Trasą przez Częstochowe i Lubliniec...także do Tychów nam nie podrodze.Ale bardzo bardzo dziękuję:):)
Brzuchol super taki akuratny ;D

Moniaa dobrze że Nicoli spadła już temperatura

WITAJCIE !

SANDRA , ŚLICZNIE WYGLĄDAŁAŚ W CIĄŻY , NAJZGRABNIEJ Z NAS WSZYSTKICH .
A MÓJ JUMBUŚ WCHODZI NA FENOTEROL I ISOPTIN , CZYLI TAK JAK PRZYPUSZCZAŁYŚMY. NIE JEST WESOŁO BO OD OSTATNIEJ WIZYTY ZNACZNIE SKRÓCIŁA SIĘ JEJ SZYJKA  :( I MUSI POLEGIWAĆ . A OLIWIER DUUUUŻYYY CHŁOPAK WAŻY JUŻ 2KG I JEST ZDROWIUTKI  :D .

NIE POJECHALIŚMY DZIŚ NA SZCZEPIENIE BO NIKOLA MI COŚ KICHA - BOJĘ SIĘ , ŻE COŚ SIĘ ZNOWU WYKLUJE  >:(
PA

Magda ja mam małą obsesję na punkcie kichania. Pierwsze pytanie jakie zadaję mamie jak dzwonię się zapytać jak mały to czy przypadkiem nie kicha. Minęły 3 tygodnie od jego ostatniej choroby i jak pomyślę że moze być chory a ja znowu będę musiała żebrać u szefa o wolne to się denerwuję.

To jest fajne w tym że siedzicie w domkach z dzieciakami, że jak maluch złapie katarek alebo jest paskudnie na dworze to po prostu zostajecie w domku.

Trzymam kciuki za twoją funfelkę do stycznia jeszcze trochę czasu więc musi o siebie dbać

Sandros - fajne zdjęcia brzuszek taki w sam raz jak pisała Ania

Pozdrawiam

Witam,

Brzuszek mialam fajny, szczegolnie pepek ;) Wbrew pozorom, to Sonia sie dosc duza urodzila 3,620 i 55 cm.

My dzis juz po szczepieniu - udalo sie do zalatwic. Nawet Sonia nie plakala duzo. Tylko jak pielegniarka wstrzykiwala plyn, to krzyknela i koniec. Bylam z niej dumna, zawsze to narobila krzyku na cala przychodnie.

Mada w ktorym tygodniu ciazy jest ta Jumbus? Cos mi chyba kiedys umknelo... :-[

Witam,

załaczam nasze aktualne zdjecia

1. dwa małe czort Julka i Matik
dsc17025sr.jpg

2. Matuś solo
dsc17078kf.jpg

3. Matuś z tatą
dsc17104hq.jpg

Swoją drogą Sandros - podziwiam Cię że za metodę antykocepcji przyjęłaś kalendarzy - ja bym się bała tym bardziej jak nie planowałaś malucha :)

OOOOOO TO BRAWO DLA SONI  :laugh: DZIELNA DZIEWCZYNKA  :laugh:
SANDRA , MONIKA JEST W 30 TYG CIĄŻY.
SŁUCHAJCIE DZIŚ NA 17 JEDZIEMY Z NIKOLĄ CO CYRKU - CIEKAWE ILE WYSIEDZIMY ? I JAK MAŁA ZAREAGUJE NA TO WSZYSTKO ?

Z KICHANIEM PRZESADZIŁAM , NIKOLA KICHNĘŁA ZE DWA RAZY, PEWNIE ŻEBY OCZYŚCIĆ NOSEK  , A JA JAK I TY BASIU ZARAZ PANIKA.

AAAAA BUZIACZKI DLA MATEUSZKA NA 13 MIESIĄC  :D

PA

reklama
Witam
No brawo dla SONI dzielna dziewczynka!! :)
MATI Ślicznie wygląda na zdjąkach, fakt Basiu dawno nie pokazywałaś nam Matiego oj nieładnie!! :)
Buziaczki dla NIKOLI I MATIEGO z okazji 13 miesiąca!! :)

A u nas spoko jeszcze katarek mamy, kupiłam VICK VAPORUB eukaliptusowe do smarowania dla maluchów.. no i odrazu małej się lepiej oddycha.Znajoma w polsce polecała mi pulex-baby niby też dobry na katarek i inne przeziębienia.
My dzisiaj na obiadek zamawiamy chinszczyzne :)
a tak w ogóle Ania ostatnio nie wrzucała fotek Damiana :)
Magda rób foto Nikoli z tym rowerkiem!!! :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry