reklama

Październikowe skarby :)

Witam,

Wszystkiego nalepszego dla Nikoli i Mateusza.

Basia, kalendarzyk dobry jak wszystko inne. Moja siostra zazywala tabletki i ma Amadeusza.
Jakos przez 1,5 roku dzialalo, widac tak mialo byc.
Mati, fakt ma sliczne oczka.

Monia Vick Vaporub mozna juz dawac takim maluszkom? Od jakiegos czasu nie umiem zajsc do apteki by sie spytac - wiem, ze swietna masc, ale cos mi sie wydawalo, ze dla starszych tj tak trzylatkow - daj znac. A Pulmex stosuje - dziala tak - choroba nie ustepuje ale nie rozwija sie, a przynajmniej katar.

Pozdrawiam,

reklama
Witam nadrobiłam zaległości.
Damian wczoraj spisał się na meal!!!!! Cały dzień był bardzo bardzo grzeczny...Jak to powiedziała moja mama ZŁOTE DZIECKO:)
Słuchajcie dziweczyny mam fajne markowe, niedrogie bluzy dla chłopaków na 12-18 mc .I dla Was co mają dziewczynki super bluzeczki i spodenki...z tym że większe na 2-3 i 3-4 latka.
A jak macie jakieś mniejsze dzieciaczki w rodzinie to teżmam pare rzeczy do odsprzedania....Jakbyście były zainteresowane to podajcie maila to wam wyśle fotki.
:):)
U nas chyba zaczęła się zima...od rana sypie śnieg....w taką pogodę pragnęłabym pospać sobie troszkę dłużej...ale nic z tego....mimo że Damian zrobił pobudkę o 7 i Paweł do niego wstał...to przyłaził do mnie do pokoju i mi rozbił pobudkę....
:):)Chcąc nie chcąc musiałam wstać:)

Oczywiści wielkie całusy...dla kolejnych 13
NIKOLA I MATI dużo dużo zdrówka
b45.gif

smiley__67_.gif

CZEŚĆ CIOTKI :laugh:

W CYRKU BYŁO SUPER ! JESTEM BAAAARDZO DUMNA Z MOJEJ CÓRKI !
PATRZYŁA SIĘ NA WSZYSTKO I WSZYSTKICH Z WIELKIM ZAINTERESOWANIEM .
BYŁAM WZRUSZONA , KIEDY NIKOLA ,SWOIMI MAŁYMI OCZKAMI PATRZYŁA DOKŁADNIE TAM GDZIE DZIEJE SIĘ AKCJA :laugh: BIŁA BRAWO ,ŚMIAŁA SIĘ KIEDY NA ARENĘ WCHODZIŁ KLAUN , ZWIERZĘTA , ALE NAJLEPIEJ ZACHOWAŁA SIĘ W MOMENCIE , KIEDY AKROBACI WZNIEŚLI SIĘ NA LINACH - NIKOLA - OCZY SKIEROWANE KU GÓRZE ... I MÓWIŁA BUUUJUUU, BUUUUJUUUU :laugh:
GORĄCO WAM POLECAM .
MYŚLAŁAM ,ŻE MAŁA BĘDZIE MIAŁA KŁOPOT Z ZAŚNIĘCIEM , ALE NIC Z TYCH RZECZY , USNĘŁA JAK ANIOŁEK :D
AAAAAA W CYRKU BYLI Z NAMI NASI ZNAJOMI Z CÓRKAMI . JEDNA Z NICH ( 3 LATKA)
NA WIDOK TRESERKI ZWIERZĄT RZEKŁA " O ! PANI Z WĘDKĄ " ;D REWELA ;D

Witam,

Magda, to super mialyscie dzien, fajnie, ze Nikola sie dobrze bawila.

Ania, dzieki za propozycje, ale ja mam tyle ciuchow po Amaduszu, ze sama kupuje tylko spodniczki i butki.

U nas tez sypie, a przynajmniej sypalo. Jak rano szlam na uczelnie, to bylo tak slicznie bialo.

Pozdrawiam,

Witam,

Obiecalam ze pokaze jak wygladalam jak bylam mala i jaka Sonia jest do mnie podobna.
Zdjecie niestety wyszlo nieostre, mam nadzieje, ze cos jednak zobaczycie. Mialam w tedy gdzies miedzy 1,5 a 2 lata

malasandra3gw.jpg

hej hej :) Mam na imię Beata, i mam październikową rozrabiakę Magdalenę Marię :) Urodziła się 27 października 2004 roku, moje cudo w chwili obecnej stawia już pewne kroki, gada jak najęte i z wyjątkową uwagą śledzi poczynania Toma i Jerry'ego.

U nas spadł pierwszy śnieżek, Madzia wariuje, była dziś z nianką na spacerze i wróciła cała przemoczona ;D Mało go i się kruszy, ale widać mojej pocieszce bardzo pasuje. A dziś Madzi robiła porządki w swoich szafkach ;D

"Moja ulubiona fioletowa czapka.. zostaje"
149373.jpg

"Weź toooo"
149374.jpg

"Nie, to niemodne!"
149375.jpg

"A co to? Czy to już Święty Mikołaj :P"
149376.jpg

Jak porobię coś nowego to dodam więcej, ;)

Rondzia oooooooooo BRAWOOOOOOOOOOO
dla Michaśka ...nareszcie wziął się za konkrętną sprawę ...co mu tam po palcu mamusi ;D
SUPER

Betii witamy w naszym wątku.

Sandra W życiu Soni byś się nie wyrzekła.Jakby skórę zdjął.Chciałabym żeby Damian był taki do mnie podobny:)

Całuski

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry