reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe skarby :)

cos w tym jest Mati jak mu źle i ma kiepski humor to też zawodzi mama, mama, mama.

Ale cóż musze sie pochwalic nasyzmi sukcesami - MATEUSZ od paru dni jest wysadzany na nocnik przez babcie i mnie - tak co 2 godzinki i zawsze po spaniu i udaje nam się że robi siusiu na nocnik - wczoraj 4 razy, wiem że to tylko przypadek że się udało bo sukcesem będzie jak zacznie domagać się nocnika żeby zrobić siusiu ale i tak jestem z niego dumna:)

A drugi sukcesik to że wreszcie zrozumiał o co chodzi z kubkiem niekapkiem - potrafi chwycić za uszy dwoma raczkami i przechylać w buzi tak mocno aż poleci i sie napije, fakt że i tak się obleje ale njważniejsze że wie o co chodzi a do wprawy dojdzie.

A tak poza tym Anka jak Damian lepiej ?

Pozdrawiam

reklama
Siaba...GRATULACJE:) jA JAK SADZAM dAMIANA NA NOCNIK TO JEST LAMENT I PŁACZ...WIĘC NARAZIE GO ODPUSZCZAM.
A u nas....d zisiejsza noc była zdecydowanie lepsza......Choć Damian poszedł na drzemkę o 17 to już się nie obudził.....i spał na noc...przewinęłam , nasmarowałam i ubrałam go w piżamkę na śpiocha....nawet nie drgnął.Za to obudził się o godz. 1 w nocy skory do zabawy.....do 2.30 nie spaliśmy bo Damian niestety wojował nam po łóżku zaczepiając i zachęcając do zabaw z nim.Jeśli dziś nie będzie bardzo wiało to może z nim wyjdę na krótki spacerek
Pozdrówki

Postaram sie spisac ten kalendarzyk:

Rondzia      - Michal    11.10
Sandros      - Sonia    14.10
Anka.G       - Damian  16.10
Magdaw     - Nikola    18.10
SIABA        - Mati      18.10
Moniaa       - Nicol      29.10

Jak jakis blad to przepraszam i poprawcie.

Fajnie Sandros:) że się za to zabrałaś.......:).Mogłoby tak być żeby kalnedarzyk był gdzieś widoczny na stałe :)

A ja proponuję taka wersję

Rondzia      - Michal    11.10
Sandros      - Sonia    14.10
Anka.G       - Damian  16.10 - mama ANIA
Magdaw     - Nikola    18.10 - mama Magda
SIABA        - Mati      18.10 - mama Basia
Moniaa       - Nicol      29.10 - mama Monika

Szczerze mówiąc strzelam z imionami ale myślę że po pół roku byłoby miło wiedziec jak mamy na imię :)

reklama
;D ;D ;D ;D

Rondzia - Michal 11.10
Sandros - Sonia 14.10 - mama Sandra
Anka.G - Damian 16.10 - mama ANIA
Magdaw - Nikola 18.10 - mama Magda
SIABA - Mati 18.10 - mama Basia
Moniaa - Nicol 29.10 - mama Monika

Do góry