reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Piękna i zadbana mama :))))

reklama
Ja byłam na solarium dwa razy w życiu i dzięki temu też mam cudownie bladą skórę :-)
Jak trzymam Anię na rękach to wszyscy mówią : Jaka ona opalona! (marchewki)
Ale faktem jest, że już ma skórę ciemniejszą ode mnie ;-):-)

Moja mama mi powiedziała, że dzięki marchewce mój starszy brat też miał taki ładny odcień skóry. Ale mnie to żadną ilością marchewki sie nie dało! Dalej byłam blada :confused::-)

jej ale mam zaleglosci hihi
ja na solarium chodzilam w polsce tu nei ma sensu ale jak teraz pojade to sobie troszke pochodze bo lubie :-)
co do paznokci to mam swoje ładne i fajnie sie je choduje ale trza co tydz maniciure robic
raz zrobilam sobie zele i tipsy super naprawde wygladalo i sie czulam ale po sciagnieciu moje paznokcie dochodzily do siebie chyba z 4 miechy to byla tragednia :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:
ale chyba znow sobie zrobie bo tak nie moge nosic dlugich bo malego drapie a tak karze zrobic sobie troszke grubsze i bedzie git

do fryzjera ide za jakies 2 tyg na pasemka bo scinalam m-c temu i tak mnie fajnie sciela ze super sie ukladaja wiec niech rosna bo znowu zachcialo mi sie dlugich....

ja sobie juz obiecalam ze jak przyjade do polski to pojde do kosmetyczki chyba na caly dzien zrobic rachunek sumienia bo wszystko o wiele tansze jest

a najbardziej bym chciala robic sobie regularnie czyszczenie twarzy ale cholrnie drogie niestety wiec robie tylko czasami
alem siem rozpisala sorry

a ja dzisiaj byłam u fryzjera... i muszę opowiedzieć wam anegdotkę - rozmawiam sobie z tym chłopakiem, a on mówi, że ostatnio się z niego śmiali bo nie wiedział kto to Marek Grechuta :confused: mówię "bo młody jesteś" a on że w grudniu 18 skończył (!!), więc wcale nie taki młody :happy: :szok: , potem mówię, że nie musi mnie czesać "wyjściowo" bo zaraz wracam do domu dziecko spać położyć - a on na to "to pani ma dziecko?! nie wygląda pani, taka wysoka i szczupła i za młoda na dziecko" :happy: mówię, że wcale nie taka młoda, a on, że pewnie mam 24 :-) ... nie muszę wam mówić jak mi się miło zrobiło i od razu się lepiej poczułam... :tak: i polubiłam chłopaka jeszcze bardziej ;-) ;-) :laugh2:

Ja w sprawe paznokci o których pisała kasiunka.
Jakies dwa lata temu zrobiłam tipsy i żelowe paznokcie wiedziałam czym sie róźnią od akrylowych ale zapomniałam:szok: Jak mi te tipsy zeszły to tylko nakładam na moje własne paznokcie żel i jest super. Do uzupełnialania chodze raz w miesiącu w miedzy czasie nic z nimi nie robie i to jest super!!!
Miedzy czasie miałam tez swoje paznokcie i wcale nie były miekkie jak to mówiwą. Ale polecam !!!!

Na solarium staram sie chodzic taz w tygodniu na 10 minut zazwyczaj jak wracam ze stepu:-)

reklama
Do góry