o jejku a ja bym chciala sobie zalozyc spiralke , zaloze na 4 lata i bede miala z glowy ale chyba nie zaloza Mi bo mam tylko jedno dziecko a dopiero przy dwoch chyba zakladaja ? jak to jest wogule ??

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o jejku a ja bym chciala sobie zalozyc spiralke , zaloze na 4 lata i bede miala z glowy ale chyba nie zaloza Mi bo mam tylko jedno dziecko a dopiero przy dwoch chyba zakladaja ? jak to jest wogule ??![]()
anulka26 - no wlasnie ja bym skorzystala z takiej opcji ale nie wiem jak tutajk w Anglii, podobno to bardzo nie mile uczucie,boli jak sie zaklada , znam takich co mdleja przy zakaldaniu,zreszta nie u kazdego sie przyjmuje ta metoda niektorzy krwawia , wymiotuja goraczkuja nie zawsze organizm przyjmie!! ja bym sobie zalozyla na 5 lat akurat i potem bym rok zrobila przerwy i zaszla bym w ciaze tak jak planuje !!musze se dowiedziec jak to bedzie ....