Ja też w ciąży brałam Feminatal N, teraz przerzuciłam się na Prenatal Clasic, bo ma aż 100 tabletek, więc wychodzi dość tanio za pojedynczą tabletkę. Oprócz tego łykam Prenatal DHA (kwasy omega 3, też zalecane dla karmiących).
reklama
aga_q
TRZYNASTEGO :)
Tyłek cud miód. Muszę po tę mustellę się wybrac, aż boję się ile zabulę, ale warto,
Kluliczku - a który krem tak dobrze się sprawdził ?
MUSTELA BEBE KREM WITAMINOWO-OCHRONNY DO SKÓRY POŚLADKÓW DLA NIEMOWLĄT I DZIECI,
czy
MUSTELA STELACTIV KREM DO PIELĘGNACJI POŚLADKÓW
Ostatnia edycja:
aniula244_24
Fanka BB :)
Mi w wypisie ze szpitala napisali w zaleceniach : Feminatal
aniula244_24
Fanka BB :)
Ostatnia edycja:
Kluliczek
Babka z laską
Mustela stelactiv krem do pielęgnacji pośladków
Ja biore Prenatal i w sumie pomimo ze malo karmie piersia to i tak go biore bo zostalo mi praktycznie cale opakowanie po porodzie.Wkoncu napewno nie zaszkodzi.Dodatkowo biore kwasy Omega-3 ale nie te specjalne dla kobiet w ciazy bo to pic na wode i sie placi za nazwe.Tak mi powiedziala pani w aptece i rzeczywiscie jak porownalam sklad to jest to samo.Tylko Prenatal DHA kosztuje ponad 30 zl za 30 tabl. a ja za 100 tabl zaplacilam 16 zl.
marylion74
Zadomowiona(y)
Ja biorę feminatal N, zalecenie lekarza pediatry, żeby brać koniecznie jakies witaminki w czasie karmienia!
Kiedy robicie dzidziom usg bioderek?
Kiedy robicie dzidziom usg bioderek?
Ostatnia edycja:
reklama
kuleczka_ok
Zadomowiona(y)
pierwsze usg bioderk mała miała w szpitalu po urodzeniu, drugie 2 tygodnie temu a na trzecie jestem umówiona pod koniec marca. Na razie jest ok, ale cały czas zgodnie z zaleceniami - szerokie pieluchowanie