reklama
Mamjakty ja biore feminatal.Ten najzwyklejszy.
Kluliczku mam takie samo zdanie na temat diety w ciazy.Wiadomo,ze na poczatku trzeba wykluczyc jakies produkty i potem probowac powoli je wprowadzac, ale nie dajmy sie zwariowac. Przeciez to mleko musi miec jakies kalorie i one sa z tego, co jemy. Moja znajoma w 100% sluchala sie lekarza, jadla tylko marchewke, drob i ryz i dzieki temu po miesiacu stracila pokarm.W sumie to na zdrowie jej wyszlo, bo nie wiem ile jej organizm by jeszcze pociagnal na takiej diecie.
Kluliczku mam takie samo zdanie na temat diety w ciazy.Wiadomo,ze na poczatku trzeba wykluczyc jakies produkty i potem probowac powoli je wprowadzac, ale nie dajmy sie zwariowac. Przeciez to mleko musi miec jakies kalorie i one sa z tego, co jemy. Moja znajoma w 100% sluchala sie lekarza, jadla tylko marchewke, drob i ryz i dzieki temu po miesiacu stracila pokarm.W sumie to na zdrowie jej wyszlo, bo nie wiem ile jej organizm by jeszcze pociagnal na takiej diecie.
Kluliczek
Babka z laską
A dodatkowo powiem Wam dowcip, okazało się, że tym po czym mój syn miał problemy była najzwyklejsza, gotowana marchewka
. Nie tolerował marchwi do 6 miesiaca conajmniej. Ile ja sie nameczyłam by gotowac mu zupki bez niej...
Ja biorę jakies witaminy dla karmiacych z żelazem, bo samo zelazo nijak mi nie wchodziło, a mialam anemię i musiałam brac (mam nadzieję, że już nie mam).

Ja biorę jakies witaminy dla karmiacych z żelazem, bo samo zelazo nijak mi nie wchodziło, a mialam anemię i musiałam brac (mam nadzieję, że już nie mam).
Rondzia
Fan(ka)
Celinka, mi tez powiedzieli ze problemy z brzuszkiem to najpewniej od mleka i zeby nabial odstawic. Odstawilam ale sie przekonalam ze nie ma to wplywu na jego problemy. Teraz powoli wprowadzam ale jak byla u mnie pediatra tydzien temu to powiedziala zeby zrezygnowac raczej z czystego mleka. Przetwory owszem ale mleko w czystej postaci niekoniecznie. No i koniecznie kazala mi jogurty jesc i malemu tez lakcid podawac... Ale to raczej ze wzgledu na to ze Michas do przedszkola chodzi...
Mam takie zdanie jak Celinka i Kluliczek
a co do witamin to nalezy ja brac tak długo jak sie karmi Pisze przeciez na nich dla kobiet w ciąż i karmiących Piersią Tym co nie karmia tez sie przydadza przez jakis czas zeby wzmocnic organizm po ciązy i porodzie
a co do witamin to nalezy ja brac tak długo jak sie karmi Pisze przeciez na nich dla kobiet w ciąż i karmiących Piersią Tym co nie karmia tez sie przydadza przez jakis czas zeby wzmocnic organizm po ciązy i porodzie
klaudia011
Fanka BB :)
ja mam feminatal N
reklama
mamjakty
styczniówka 2009
ja w czasie ciąży też feminatal brałam i teraz właśnie kończę, w takim razie kupię kolejne opakowanie :-)