reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pielęgnacja i opieka nad naszymi maluszkami

reklama
Mamjakty ja biore feminatal.Ten najzwyklejszy.
Kluliczku mam takie samo zdanie na temat diety w ciazy.Wiadomo,ze na poczatku trzeba wykluczyc jakies produkty i potem probowac powoli je wprowadzac, ale nie dajmy sie zwariowac. Przeciez to mleko musi miec jakies kalorie i one sa z tego, co jemy. Moja znajoma w 100% sluchala sie lekarza, jadla tylko marchewke, drob i ryz i dzieki temu po miesiacu stracila pokarm.W sumie to na zdrowie jej wyszlo, bo nie wiem ile jej organizm by jeszcze pociagnal na takiej diecie.

A dodatkowo powiem Wam dowcip, okazało się, że tym po czym mój syn miał problemy była najzwyklejsza, gotowana marchewka :-p. Nie tolerował marchwi do 6 miesiaca conajmniej. Ile ja sie nameczyłam by gotowac mu zupki bez niej...

Ja biorę jakies witaminy dla karmiacych z żelazem, bo samo zelazo nijak mi nie wchodziło, a mialam anemię i musiałam brac (mam nadzieję, że już nie mam).

Celinka, mi tez powiedzieli ze problemy z brzuszkiem to najpewniej od mleka i zeby nabial odstawic. Odstawilam ale sie przekonalam ze nie ma to wplywu na jego problemy. Teraz powoli wprowadzam ale jak byla u mnie pediatra tydzien temu to powiedziala zeby zrezygnowac raczej z czystego mleka. Przetwory owszem ale mleko w czystej postaci niekoniecznie. No i koniecznie kazala mi jogurty jesc i malemu tez lakcid podawac... Ale to raczej ze wzgledu na to ze Michas do przedszkola chodzi...

Mam takie zdanie jak Celinka i Kluliczek

a co do witamin to nalezy ja brac tak długo jak sie karmi Pisze przeciez na nich dla kobiet w ciąż i karmiących Piersią Tym co nie karmia tez sie przydadza przez jakis czas zeby wzmocnic organizm po ciązy i porodzie

reklama
Do góry