reklama
Kluliczek
Babka z laską
u nas ok z oczkami..
ale wczoraj była położna (dziwna taka) i stwierdzila patrząc na kila chrostek malego na czółku że to może być od nabiału...mam nadzieję że się pomyliła...
Tak, pamiętam, tez to słyszałam u Janka, dostałam zalecenie diety (ryż, marchewka, kurczak - gotowanie - i woda do picia) i padłam. A potem pediatra tylko okiem rzuciła i stwierdziła, że to nie alergia. Leika ma rację, że one wszędzie widzą uczulenie na melko krowie...
Dziewczyny my dzisiaj mamy taki dzien, ze juz padam. Maly strasznie marudzi. Dzisiaj bardzo zaczelo mu oczko ropiec mimo, ze do tej pory nie mielismy z tym problemu. Jutro idziemy do pediatry, wiec mam nadzieje, ze cos zaradzi, bo to ladnie nie wyglada.
Agusia ja mamw wawie dobra dermatolog- Ivana Stankovic- przyjmuje w limie. Sama mam azs i tylko ta lekarka mi pomogla.
Ja zdecydowalam, ze szczepie na rotawirusy. Nie chce potem sobie wypominac, ze dziecko przeze mnie cierpi. Poza tym moja rodzinka ma kontakt z wieloma chorymi osobami w ciagu dnia(apteka i szpital) i moga cos przywlec do mnie.
Agusia ja mamw wawie dobra dermatolog- Ivana Stankovic- przyjmuje w limie. Sama mam azs i tylko ta lekarka mi pomogla.
Ja zdecydowalam, ze szczepie na rotawirusy. Nie chce potem sobie wypominac, ze dziecko przeze mnie cierpi. Poza tym moja rodzinka ma kontakt z wieloma chorymi osobami w ciagu dnia(apteka i szpital) i moga cos przywlec do mnie.
klaudia011
Fanka BB :)
Tak, pamiętam, tez to słyszałam u Janka, dostałam zalecenie diety (ryż, marchewka, kurczak - gotowanie - i woda do picia) i padłam. A potem pediatra tylko okiem rzuciła i stwierdziła, że to nie alergia. Leika ma rację, że one wszędzie widzą uczulenie na melko krowie...
no wlasnie o to chodzi że ja już mam taką dietę...masakra długo na niej nie wyrobię..ale jak to powiedziałam pani położnej to stwierdziła że jadłam za dużo nabiału w ciaży i mały teraz przebiałczony....
co do wysypki to am tylko an czółku chrosteczki , żadnych suchości nie ma ...
zobaczymy...
Ostatnia edycja:
Co za idiotka...no wlasnie o to chodzi że ja już mam taką dietę...masakra długo na niej nie wyrobię..ale jak to powiedziałam pani położnej to stwierdziła że jadłam za dużo nabiału w ciaży i mały teraz przebiałczony....
co do wysypki to am tylko an czółku chrosteczki , żadnych suchości nie ma ...
zobaczymy...
Kurde teraz i ja mam problem z kupką...Natalcia od wczoraj wieczora ma problem z wyprożnianiem:-(płacze i widać jak sie z bólu wije
(((( na dodatek zawsze dopada ja to przy jedzeniu także nie może normalnie sie najesc-w nocy zjadła dużo mniej niz powinna.Serce mi się kraje jak na nią patrze:-
-
-(Teraz czekam na pielęgniarkę także sie jej zapytam co mogę zrobić...Natalcia robi kupkę ale dużo mniej i ciężej niż zwykle

wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
A dajesz małej herbatkę???? Spróbuj PlantexKurde teraz i ja mam problem z kupką...Natalcia od wczoraj wieczora ma problem z wyprożnianiem:-(płacze i widać jak sie z bólu wije(((( na dodatek zawsze dopada ja to przy jedzeniu także nie może normalnie sie najesc-w nocy zjadła dużo mniej niz powinna.Serce mi się kraje jak na nią patrze:-
-
-(Teraz czekam na pielęgniarkę także sie jej zapytam co mogę zrobić...Natalcia robi kupkę ale dużo mniej i ciężej niż zwykle
![]()

reklama