reklama
U nas też nie odpadł ale na dniach widać, że odpadnie. A gazików leko nie polecam

. Mimo, że czyściłam bardzo dokładnie to nie wysuszają tak kikuta jak patyczki ze spirytusem.
Jeśli chodzi o spanie maluszka to robię tak samo jak Giza i Stefanna. Tzn. raz jeden boczek raz drugi. Na brzuszku nie zaleca się kłaść na noc maluszka, bo nie ma wyćwiczonych płucek i tym samym oddychania. A poduszkę zrulowałam i służy jako wałek (świetnie się sprawdza):-).

Jeśli chodzi o spanie maluszka to robię tak samo jak Giza i Stefanna. Tzn. raz jeden boczek raz drugi. Na brzuszku nie zaleca się kłaść na noc maluszka, bo nie ma wyćwiczonych płucek i tym samym oddychania. A poduszkę zrulowałam i służy jako wałek (świetnie się sprawdza):-).
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Podpisuję się pod Kasią!Wszystkim dzieciaczkom i ich mamusiom gratuluję odpadniętych kikutków:-) a tym które jeszcze czekają szybkiego sukcesu
![]()

iza&marcin
Fanka BB :)
U nas jeszcze troszke minie zanim pempuszek odpadnie.
Dzis maly ma wyraznie bardziej zolta twarzyczke i zolte bialka oczu
Przy wypisie ze szpitala mial sladowe ilosci zoltaczki ale teraz zaczynam sie martwic.
Polozna powiedziala ze jak buzia bedzie zolta to mam podac glukoze, maz juz po nia pojechal do apteki.
Kiedy powinnam zaczac sie naprawde martwic???
Polozna przyjdzie dopiero w piatek
Dzis maly ma wyraznie bardziej zolta twarzyczke i zolte bialka oczu
Przy wypisie ze szpitala mial sladowe ilosci zoltaczki ale teraz zaczynam sie martwic.
Polozna powiedziala ze jak buzia bedzie zolta to mam podac glukoze, maz juz po nia pojechal do apteki.
Kiedy powinnam zaczac sie naprawde martwic???
Polozna przyjdzie dopiero w piatek
reklama