Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też kupiłam klin - dobry przy katarku i ewentualnym niekontrolowanym ulaniuAestima pewnie chodziło o to żeby np przy katarku główka była wyżej. Niektórzy podkłądają coś pod nogi łóżeczka, ja kupiłam poduszkę klin![]()
Parasolka kupiona - nie wyobrażam sobie bez.
Mam do wyboru taras i werandę do wystawienia Młodej.
Wychodzić zacznę szybko - co w domu siedzieć. Niech się przywyczaja do matki powsinogi - czy jaki pisze Doggi - powsigiry. :-)

ja po pierwszym porodzie ledwo do wanny szłam siku zrobić,więc o wyjściu nawet mowy nie było,choć i tak luty byłjustynka1
W 2 dniu po wyjsciu ze szpitala, nie wytrzymałam z mama, mezem i tesciami w domu bo tylko gadali ze mam odpoczywac itp. A i jeszcze w kuchni nie było tego co chciałam, wiec wyszłam na zakupy ok. 1 godziny mnie nie bylo ale odrazu lepiej i takie inne podejscie po powrocie. Jeszcze szwy miałam po nacieciu. Zreszta po Pierwszej ciazy pozamacicznej (miałam wyciety jeden jajowód) tez jakos 2 dni po juz po miescie smigałam. Nie potrafie usiedziec w miejscu, a jak sie chodzi i rusza to szybciej połóg sie konczy.
zgadzam sięAestima pewnie chodziło o to żeby np przy katarku główka była wyżej. Niektórzy podkłądają coś pod nogi łóżeczka, ja kupiłam poduszkę klin![]()

Ironia ponoć wiele kobiet oprócz czopa ma jeszcze objawy oczyszczania organizmu przed zbliżającym się porodem w postaci biegunki lub wymiotów.