reklama

Pielęgnacja maluszka

Aestima, Doggi tez nie wiem czy nie spanikuje i po wodach z przerażeniem polecę do szpitala, albo mężuś mnie zaciągnie (bo on się bardziej boi ode mnie).
no ja tak z synkiem mialam, nic mnie nie bolalo a ten mi nawet nie dal sie wykapac porzadnie po tym jak wody wyplynely ze mnie... wstal na rowne nogi i w 5 sekund stal w kurtce przy drzwiach juz i mnie poganial :sorry2:;-) 3 godz pozniej zaczely mnie brac bole dopiero..
o 24.00 w nocy odeszly mi wody a o 5,20 urodzilam :)

reklama
zołza ja właśnie też sie zastanawiam...co bym nie zjadła ostatnio to przeleci przeze mnie w tą czy drugą stronę....i od kilku dni mam taki dziwny śluz...nie taki jak zwykle ...taką galaretkę zołtawo zielonkawą po nocy...no cos jak zaschnięty klej :) i sie zastnaawiam czy to po kawałku mi wypada czy co?

Aestima pewnie chodziło o to żeby np przy katarku główka była wyżej. Niektórzy podkłądają coś pod nogi łóżeczka, ja kupiłam poduszkę klin:)

Trasai ,kiedy czytałam, ze nie przy katarku tylko w ogóle... Że niby mniejsze ryzyko śmierci łózeczkowej, no nie wiem, tak przeczytałam i myślałam, ze może wiecie coś na ten temat.

zołza ja właśnie też sie zastanawiam...co bym nie zjadła ostatnio to przeleci przeze mnie w tą czy drugą stronę....i od kilku dni mam taki dziwny śluz...nie taki jak zwykle ...taką galaretkę zołtawo zielonkawą po nocy...no cos jak zaschnięty klej :) i sie zastnaawiam czy to po kawałku mi wypada czy co?
no dziewczyny nie mowice ze to powoli juz rusza u Was :szok:

No właśnie nie wiem, o co cho... Ale nie miałabym nic przeciwko, gdyby miało się zacząć ;-) Byle by się szybko skończyło ;-)

JA też mam taką galaretkę (sporadycznie i małe ilości) i gin mówił, ze w 3 trym te wydzieliny mogą być nietypowe, ale, ze u mnie to ani czop ani infekcja... dziwne.

Icak- nam położna mówiła, ze jak odejdą wody to natychmiast do szpitala,bo wtedy już trzeba koniecznie sprawdzić co z dzidziusiem. A jak nie odejdą, to można pierwszą fazę spokojnie spędzić w domciu.
Mówiła też ,ze jak odejdą wody albo czop to nie wolno brać kąpieli, bo już nie ma wtedty bariery ochronnej.

Aestima jak nie brac kompieli po odejsciu wod :confused: no ej... brudnym jechac :sorry2: ja prysznic bralam bo balam sie siadac wiec stalam i sie obmywalam w pospiechu bo mnie mezulo stresowal ;-)

a jak czop odejdzie tydzien przed to przez tydzien sie nie kapac, nie czaje...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry