Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
AZOREK- no ja wlasnie tez nie moglam znalezc tu zadnego odpowiedniego kremu wiec niczym nie smaruje buzi
na szczescie tutaj mrozow nie ma
poza tym zalezy mi zeby troche slonca zlapal bo przeciez nie podaje witaminy D, wiec z filtrem odpadaja kremy
a smarujecie buźki kremem ochronnym przed każdym spacerkiem? i jesli tak to jakim?

ja również go stosuję, ale od niedawna, bo wcześniej miałam ziajkę, ale ten krem zawiera wodę-składnik niewskazany na mrozyOd samego początku stosuje krem z nivea baby "Na każdą pogodę". Na zimne i mroźne dni jest bardzo dobry, bo nie zawiera wody.

U nas tak samo! Wszystko z nivea jest szampony, balsamy itp... ale dla dzieci (to co potrzebuje) nie ma... I tez mam problem z kremem bo tu niczym nie zalecaja smarowac a jednak wolalabym ta buziunke wysmarowac czyms jak przymrozek lub wietrznie na dworze. A do Polski dopiero w grudniu jadeten zwykly nivea mozna dostac(trzeba dobrze poszukac) ale jakos mi bardziej bambino pasuje zapach ma bardziej bobaskowy:-)a chcialam z nivea baby bo jade na 2 mies do Pl i nie chce sie pozniej zatanawiac nad jakims odpowiednikiem kremu.tylko te wyspy sa jakies pokrecone zeby nivea byly kosmetyki ale nie dla dzieci![]()
Chyba poprosze zeby mi wyslali ten nivea "na kazda pogode"