reklama

Pielęgnacja maluszków

reklama
my koszyczek tez mamy podniesiony a w wozku spi na plasko.ostatnio to juz nie sypia na spacerkach a jak zasnie to na ok10 min i sie rozglada duzo.szkoda ze do spacerowki jeszcze za malusia:-(

a jak układacie dzieciaczki do snu w łóżeczku lub w wózku-na poduszeczce czy całkiem na płasko na materacu?

w wózeczku reguluję zagłówek o jeden stopień wyżej (wygląda to tak, jakby było płasko, ale nie jest);
w łóżeczku pod materacem mam miękką podusię, która nieco unosi górną część materacyka;

jak położyłam córcię zupełnie na płasko, miałam wrażenie, że leci w tył; zresztą, w szkole rodzenia nam pediatra radził tak robić, więc się stosuję do zaleceń:tak: no i przynajmniej jakby jej się ulało czy coś, to raczej sobie spłynie to na bok, mała się nie zachłyśnie;

a smarujecie buźki kremem ochronnym przed każdym spacerkiem? i jesli tak to jakim?

a wlasnie apropos kremiku.pytanie do dziewczyn z UK.jaki kremik macie badz kupujecie dla maluszkow na te chlodne dzni??ja szukalam u nas po drogeriach z nivea baby ale nigdzie nie ma:eek: i chyba w pl sklepie sie zaopatrze w bambino:confused2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry