Kasiiula
mamusia Pawełka :)
dziewczyny podgladam pazdziernik i tam mamuśki mowila ze mozna uzywac na pepek Tribactic, spray, 100 ml - Apteka internetowa dbam o zdrowie znacie to moze któraś uzywala?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja słyszałam o -10 i raczej do tego się stosowałam, bo jak Kuba się urodził to mroźna zima byłaNa temacie wózkowym ktoras wspomniała o werandowaniu i spacerach...
Wiem, że zimą można z dzieckiem wychodzić, jeśli temperatura nie jest niższa niż -5stopni. Chyba, że np jest ciut zimniej, ale świeci słonce i nie wieje, a temp odczuwalna jest wyższa, to na 15-20 min można wyjsc w samo poludnie, gdy jest najcieplej. Inaczej lepiej nie wychodzić, albo nadal werandowac. Ale oczywiscie każda mama zrobi jak uważa.
no raczej tak ale nie marudź większość mamuź prasuje tez po lewej i prawej stronie (z wierzchu i w środku);-)Mam już dość :-(Czy te cholerne śpiochy, pajace i całą resztę trzeba prasować z 2 stron (tzn. "brzuch" i "plecy") ?![]()
Chyba mam za dużo tych ciuchów po prostuno raczej tak ale nie marudź większość mamuź prasuje tez po lewej i prawej stronie (z wierzchu i w środku);-)

Na temacie wózkowym ktoras wspomniała o werandowaniu i spacerach...
Wiem, że zimą można z dzieckiem wychodzić, jeśli temperatura nie jest niższa niż -5stopni. Chyba, że np jest ciut zimniej, ale świeci słonce i nie wieje, a temp odczuwalna jest wyższa, to na 15-20 min można wyjsc w samo poludnie, gdy jest najcieplej. Inaczej lepiej nie wychodzić, albo nadal werandowac. Ale oczywiscie każda mama zrobi jak uważa.

o w morde jeza!!!![]()
szok 
a ja wzięłam się dopiero za pranie i żałuje bo teraz w domu schnie to powoli wiec wyworze do mamy na balkon.... nie wiem dlaczego tak pózno zaczęłam-cgyba myślałam ze szybciej pojdzie... no a jeszcze moje "ulubione" prasowanie przede mna...
jakoś damy radę