Goska82
M i K moje szczescia:-)
hehe dobre:-)ja mam ta fride po Majce i kosztowala jakos 20zl ale super sie sprawowala..Ja najpierw wypróbuję gruszkę, jak się nie sprawdzi to kupię tą Fridę, a jak się nie sprawdzi to podłączę odkurzaczŻARTUJĘ :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hehe dobre:-)ja mam ta fride po Majce i kosztowala jakos 20zl ale super sie sprawowala..Ja najpierw wypróbuję gruszkę, jak się nie sprawdzi to kupię tą Fridę, a jak się nie sprawdzi to podłączę odkurzaczŻARTUJĘ :-)
ja słyszałam. W aptece facet mi mówił, ze balneum jest polskie i jest tańsze ale mniej wydajne, no i klientki mu mówiły, że oilatum jednak trochę lepsze. A podobno jest jeszcze jedno Oilat czy jakoś tak, bardzo podobne do Balneum. Też polskie.A słyszała któras z Was o czyms takim jak Balneum np zamiast Oilatum , które jest droższe ?
ja słyszałam. W aptece facet mi mówił, ze balneum jest polskie i jest tańsze ale mniej wydajne, no i klientki mu mówiły, że oilatum jednak trochę lepsze. A podobno jest jeszcze jedno Oilat czy jakoś tak, bardzo podobne do Balneum. Też polskie.
ja słyszałam. W aptece facet mi mówił, ze balneum jest polskie i jest tańsze ale mniej wydajne, no i klientki mu mówiły, że oilatum jednak trochę lepsze. A podobno jest jeszcze jedno Oilat czy jakoś tak, bardzo podobne do Balneum. Też polskie.
Ola a ja zamiast tego będę używała ciekłej parafiny, chyba najtańsza i najbardziej naturalna wersjaA słyszała któras z Was o czyms takim jak Balneum np zamiast Oilatum , które jest droższe ?