A u nas z kolei najlepiej sprawdziły się HAppy - z przeciekaniem problemów nie ma.
Na poczatku kupiliśmy standardowo Pampersy - niestety mała na nie jest uczulona więc odpadają ( na ten pasek).
Z kolei Huggisy strasznie nam przeciekają - po pół godzinie córa miała już mokre ubranko - zakładałam je na 100 różnych sposobów, zwracałam uwagę na te falbanki i nic - co jakiś czas mokre ubranko. Masakra po prostu.
Na poczatku kupiliśmy standardowo Pampersy - niestety mała na nie jest uczulona więc odpadają ( na ten pasek).
Z kolei Huggisy strasznie nam przeciekają - po pół godzinie córa miała już mokre ubranko - zakładałam je na 100 różnych sposobów, zwracałam uwagę na te falbanki i nic - co jakiś czas mokre ubranko. Masakra po prostu.
Wg mnie najlepsze są te nowe Pampers Premium Care. Teraz mamy Sleep&Play i w sumie są też w porządku. Innych na razie nie próbowaliśmy. Magi, ja też jestem ciekawa opinii tych pampków z Rossmana!
I tak jak u kasiulki na dzien pampers activ na noc sleep&play, próbowałam tych z rosmana już dawno i w sumie też ok tyle że się przyzwyczaiłam już do pampków i wszystkie wydają mi się sztywne i dady i te z rosmana