ojj my tez to mamy smaruje oliwka zostawiam na jakies pol godzinki i wtedy wyczesuje,Dziewczyny mam pytanie dotyczace ciemieniuchy. Zrobila sie mlodemu na czubku glowy, takie jakby zolte luski. Smarowalam mu to oliwka i wyczesywalam przed kazda kapiela. Zolte luski zniknely natomiast skora w tym miejscu zaczela sie luszczyc. Macie jakis pomysl jak sie tego pozbyc? Linomag? Oliwka? Oilatum? Dzwonilam do lekarza, ale powiedzial, ze to normalne. Czasem zaluje, ze nie mieszkam w PlMoze moglaby sie ktoras zapytac pediatry przy okazji? Z gory dziekuje.
reklama
Niespodzianka Laura miała ciemienuchę przez chwile,uzwyalam jakiegos specjalistycznego specyfiku ale na nic się to zdało. Dopiero nasz pediatra polecił wysmarowanie głowki ciepła zwykła oliwą ! tylko ostrożnie żeby nie poparzyc ! i po 20 min wyczesac tylko delikatnie miękką szczoteczką bo skóra na główce jest bardzo delikatna u nas w 2 dni przeszło po tym, chodz główka ciągle była tłusta przez ten czas 

kasia.natka
Fanka BB :)
kochane czy któraś z was męczy się jeszcze z pępuszkiem??? bo my tak
jest pięknie zasuszony ale się trzyma jak głupi
sama już nie wiem czy czekać czy wziąć skierowanie żeby jeszcze raz podwiązali w szpitalu? w czwartek idziemy się szczepić i zobaczymy co dr powie...

kochane czy któraś z was męczy się jeszcze z pępuszkiem??? bo my takjest pięknie zasuszony ale się trzyma jak głupi
sama już nie wiem czy czekać czy wziąć skierowanie żeby jeszcze raz podwiązali w szpitalu? w czwartek idziemy się szczepić i zobaczymy co dr powie...
Oj to strasznie długo.

kasia.natka
no wiem że to długo ale położna o tym wie i mówiła że skoro jest taki ładnie zasuszony i nic się nie dzieje to można jeszcze dać mu szansę żeby sam odpadł... sama już nie wiem 

kasia.natka
u nas nic się nie sączy 

Monika20078
U nas też nic się nie sączy. Powąchaj, jak brzydko pachnie to leć do lekarza.
reklama
kasia.natka
1. do dziewczyn stosujących żel musteli - czy widzicie jakieś efekty a jeśli tak to po jakim czasie? bo jakoś szkoda mi kasy tyle wydać 
2. do dziewczyn po szyciu krocza - czy stosujecie coś na bliznę? bo zastanawiam się czy można jakieś specyfiki które zmniejszają blizny? a w ogóle to czy patrzyłyście jak wyglądają wasze blizny

2. do dziewczyn po szyciu krocza - czy stosujecie coś na bliznę? bo zastanawiam się czy można jakieś specyfiki które zmniejszają blizny? a w ogóle to czy patrzyłyście jak wyglądają wasze blizny