reklama
monika3
Mama Amelki i Filipka
Kajenko...tez o tym myślałam
bo w kwietniu mielismy podobną sytuację...nie było żadnych typowo chorobowych objawów a policzki rozpalone...i za parę dni zaczęło się łzawienie oczu, przeźroczysty katarek...
Jejku coraz bardziej przychylam się do myśli o panelu pediatrycznym...tylko alergolog radził poczekać...bądź tu mądry i pisz wiersze

Jejku coraz bardziej przychylam się do myśli o panelu pediatrycznym...tylko alergolog radził poczekać...bądź tu mądry i pisz wiersze

Mada80
Fanka BB :)
A ja mysle,ze Amelci ida zabki i dzieje sie to co Juli za kazdym razem przy zabkach...łapie wszystko,czyli za zwyczaj tak nam sie zaczyna zapalenie oskrzeli
Proponuje flegamine w kropelkach,ładnie sie po niej odrywa.No ale jak idziecie do lekarza to pewnie on Wam cos przepisze.Ucałuj rozpalone malenstwo od nas
niech szybko zdrowieje:-)
A ja chciałam sie was o cos zapytac.Mianowicie czy wychodzicie z kaszlacymi dziecmi na spacer?Julia ma kaszelek od soboty i do dzis trzymałam ja w domu(na dworze było chłodno u nas te kilka dni)natomiast dzis jest goraco i wziełam ja na spacer,przy okazji musiałam zrobic zakupy itp.Ale tam gdzie bawia sie dzieci to nie mam odwagi jej wziazc..głupio siedziec z kaszlacym dzieckiem na placu zabaw(choc nie ma innych objawow chorobowych)a znow takie ciepło i siedziec cały czas w domu?Sama juz nie wiem co gorsze?Ostatnio spotkałam kolezanke i ona mowiła ze z dzieckiem ktore ma zapalenie krtani była na jakims tam festynie

A ja chciałam sie was o cos zapytac.Mianowicie czy wychodzicie z kaszlacymi dziecmi na spacer?Julia ma kaszelek od soboty i do dzis trzymałam ja w domu(na dworze było chłodno u nas te kilka dni)natomiast dzis jest goraco i wziełam ja na spacer,przy okazji musiałam zrobic zakupy itp.Ale tam gdzie bawia sie dzieci to nie mam odwagi jej wziazc..głupio siedziec z kaszlacym dzieckiem na placu zabaw(choc nie ma innych objawow chorobowych)a znow takie ciepło i siedziec cały czas w domu?Sama juz nie wiem co gorsze?Ostatnio spotkałam kolezanke i ona mowiła ze z dzieckiem ktore ma zapalenie krtani była na jakims tam festynie

ewa28z
Mada jezeli dziecko dobrze sie czuje nie goraczkuje to tak ,niewchodze tylko w skupiska dzieci zeby nikogo nie zarazil albo czegos nie zlapal dodatkowo
Moniko zdroweczka dla Amelci,:-):-):-)napisz co powiedzial lekarz;-)

Moniko zdroweczka dla Amelci,:-):-):-)napisz co powiedzial lekarz;-)
monika3
Mama Amelki i Filipka
Dziękuję Wam kochane e-ciocie
:-)
Lekarka wczoraj orzekła że nie wygląda jej to na alergię, tylko jakąś wirusówkę
...choć policzki ma alergiczne
... Amelka jest bardzo zaflegmiona...wczoraj i dziś wymiotowała tą flegmą...bleee...ale na szczęście nie ma gorączki...narazie jesteśmy bez antybiotyku...mamy aerius (syrop na alergię) i nurofen...na noc syropek przeciwkaszlowy....
Nocka spokojna ale mówię Wam jak sie przestraszyłam...przebudziłam się, dotykam Amelii a ta włoski ma mokre i całe ciałko ma zimne...była przykryta ale była zimiusieńka...nie wiem co to było ??? Jakby miała gorączkę to byłaby rozpalona...

Lekarka wczoraj orzekła że nie wygląda jej to na alergię, tylko jakąś wirusówkę

Nocka spokojna ale mówię Wam jak sie przestraszyłam...przebudziłam się, dotykam Amelii a ta włoski ma mokre i całe ciałko ma zimne...była przykryta ale była zimiusieńka...nie wiem co to było ??? Jakby miała gorączkę to byłaby rozpalona...

ewa28z
Moniko jak podalas malej na noc nurofen to mogla miec goraczke tylko syrop ja zwalczal moj Kuba tak ma jak zaczyna dzialac syrop to czolo ma zimne i jest spocony ZDROWKA DLA MALUTKIEJ 

ewa28z
Moniko dobrze poprostu nurofen walczyl z temperatura :-)potym poznaje u Kuby czy temperatura przeszla czy poprostu niema jej bo podalam syrop.
Iza tez tak ma;-)

reklama
Podziel się: