reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

Moniko mam nadzieje, ze to nic powaznego. Trzymam za to kciuki!:tak:
Na moje oko moze to byc alergiczne (strasznie pyla trawy:no:)

reklama
Kajenko...tez o tym myślałam :tak: bo w kwietniu mielismy podobną sytuację...nie było żadnych typowo chorobowych objawów a policzki rozpalone...i za parę dni zaczęło się łzawienie oczu, przeźroczysty katarek...

Jejku coraz bardziej przychylam się do myśli o panelu pediatrycznym...tylko alergolog radził poczekać...bądź tu mądry i pisz wiersze :baffled::baffled::baffled:

A ja mysle,ze Amelci ida zabki i dzieje sie to co Juli za kazdym razem przy zabkach...łapie wszystko,czyli za zwyczaj tak nam sie zaczyna zapalenie oskrzeli:tak:Proponuje flegamine w kropelkach,ładnie sie po niej odrywa.No ale jak idziecie do lekarza to pewnie on Wam cos przepisze.Ucałuj rozpalone malenstwo od nas:tak:niech szybko zdrowieje:-)
A ja chciałam sie was o cos zapytac.Mianowicie czy wychodzicie z kaszlacymi dziecmi na spacer?Julia ma kaszelek od soboty i do dzis trzymałam ja w domu(na dworze było chłodno u nas te kilka dni)natomiast dzis jest goraco i wziełam ja na spacer,przy okazji musiałam zrobic zakupy itp.Ale tam gdzie bawia sie dzieci to nie mam odwagi jej wziazc..głupio siedziec z kaszlacym dzieckiem na placu zabaw(choc nie ma innych objawow chorobowych)a znow takie ciepło i siedziec cały czas w domu?Sama juz nie wiem co gorsze?Ostatnio spotkałam kolezanke i ona mowiła ze z dzieckiem ktore ma zapalenie krtani była na jakims tam festynie:szok::szok::szok:

Mada jezeli dziecko dobrze sie czuje nie goraczkuje to tak ,niewchodze tylko w skupiska dzieci zeby nikogo nie zarazil albo czegos nie zlapal dodatkowo:tak:
Moniko zdroweczka dla Amelci,:-):-):-)napisz co powiedzial lekarz;-)

Moniu ucałuj Amelcię od cioci Elis... i daj znac co lekarz powiedział.

Mada, jak nie ma gorączki to chyba można wyjść na spacerek, tylko tak jak pisze Ewa nie w jakieś skupisko.

Dziękuję Wam kochane e-ciocie :tak::-):tak:

Lekarka wczoraj orzekła że nie wygląda jej to na alergię, tylko jakąś wirusówkę :baffled:...choć policzki ma alergiczne:hmm: ... Amelka jest bardzo zaflegmiona...wczoraj i dziś wymiotowała tą flegmą...bleee...ale na szczęście nie ma gorączki...narazie jesteśmy bez antybiotyku...mamy aerius (syrop na alergię) i nurofen...na noc syropek przeciwkaszlowy....

Nocka spokojna ale mówię Wam jak sie przestraszyłam...przebudziłam się, dotykam Amelii a ta włoski ma mokre i całe ciałko ma zimne...była przykryta ale była zimiusieńka...nie wiem co to było ??? Jakby miała gorączkę to byłaby rozpalona...:confused::confused::confused:

Moniko jak podalas malej na noc nurofen to mogla miec goraczke tylko syrop ja zwalczal moj Kuba tak ma jak zaczyna dzialac syrop to czolo ma zimne i jest spocony ZDROWKA DLA MALUTKIEJ :tak::tak::tak:

reklama
Moniko jaki Amelka dostala syropek? Jesli wykrztusny (a taki chyba powinien byc przy mokrym kaszlu:confused:), to nie powinno sie go podawac na noc. Przeczytaj dokladnie ulotke.

Do góry