reklama
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Monika3 - to byly testy skorne... na podstawie ktorych doktor stwierdzila ze alergii nie ma.
Czarodziejka
Fanka BB :)
Dziekuje kobietki za odpowiedzi...
Macius juz spi za to teraz ja niedomagam...tak mnie kregoslup boli..ojjj
moze ktos by mi wymasowal?
Macius juz spi za to teraz ja niedomagam...tak mnie kregoslup boli..ojjj
moze ktos by mi wymasowal?

kajenka
Iwonko Paula miala zalecony Stodal, wiec chyba wolno
(to nie jest lek homeopatyczny
)
Kasiu i jak Stas zniosl te testy? Nasza pani alergolog podczas wczorajszej wizyty powiedziala, ze najwczesniej zrobimy za rok, moze dwa. Dobrze, ze Stas nie jest uczulony na kurz- to chyba jeden z gorszych alergenow, bo nie do wyeliminowania w 100%.
Czarodziejko na kregoslup najlepsza kapiel z mata babelkowo- ozonowa
Zdrowka dla wszystkich chorowitkow!
(to nie jest lek homeopatyczny
)Kasiu i jak Stas zniosl te testy? Nasza pani alergolog podczas wczorajszej wizyty powiedziala, ze najwczesniej zrobimy za rok, moze dwa. Dobrze, ze Stas nie jest uczulony na kurz- to chyba jeden z gorszych alergenow, bo nie do wyeliminowania w 100%.
Czarodziejko na kregoslup najlepsza kapiel z mata babelkowo- ozonowa
Zdrowka dla wszystkich chorowitkow!

Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Kajenko - Stasiu dobrze zniosl testy, troszke plakal przy tym ukluciu, i potem jak 15 min musial siedziec z wyprostowana reka to sie buntowal, ale w sumie bez problemu. Tez sie ciesze ze nie ma alergii na kurz. Ufff jaka ulga, ale doktor jeszcze powiedziala, ze on jest maly i ze za kilka lat warto by bylo testy powtorzyc....
dziewczyny mam problem z Matim -1,5 tg temu dostał ostra biegunkę do tego katar na to lekarka przepisała mu Bactrim na trzeci dzień zaczęła czerwienieć mu pupa i okolice jąderek ( pampek co chwilę zmieniany i smarowany grubymi warstwami kremu ) mineło tyle czasu a to wygląda coraz to gorzej , początkowo myślałam ze to odparzenie ale biegunka się skończyła a to wygląda coraz to gorzej pojawiły się drobne pęcherzyki , zaczęło go sypać coraz to mocniej w tej chwili schodzi mu skórka z jąderek i siusiaka wszystko jest mocno zaczerwienione i obsypane krostami. Dodam że jest pod kontrolą lekarki , która do tej pory nie wie co to jest przepisała mu jedynie alantan i kąpiele w krochmalu i mam obserwować szlag mnie trafia bo tyle to ja sama wiem , Dzisiaj jadę na dyżur do szpitala bo jestem coraz bardziej przerazona. Może się spotkaliscie z czymś takim?
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Loja biedny Mati:-( - niestety pierwszy raz słyszę/czytam o czymś takim, więc nie pomogę -oby szybko to zniknęło
Mój Kuba dziś w nocy się obudzil z płaczem, wzięłam go do nas,bo nie wiedziałam co mu jest - myslałam,ze to zły sen - ale on budził się co jakiś czas z płaczem,a dziś rano potwornie zwymiotował
( tak dużo,że szok). Teraz śpi,ale jest jakiś taki niewyraźny, nie ma nawet siły chodzić - przewraca się. Jak mu nie przejdzie to też dziś jade na dyżur.

Mój Kuba dziś w nocy się obudzil z płaczem, wzięłam go do nas,bo nie wiedziałam co mu jest - myslałam,ze to zły sen - ale on budził się co jakiś czas z płaczem,a dziś rano potwornie zwymiotował
( tak dużo,że szok). Teraz śpi,ale jest jakiś taki niewyraźny, nie ma nawet siły chodzić - przewraca się. Jak mu nie przejdzie to też dziś jade na dyżur.kajenka
Loja niestety ja tez nie pomoge:-( U nas na odparzona po biegunce pupe pomogl Sudokrem, ale nie bylo az takich zmian. Tutaj przydalaby sie masc gojaco- leczaca. Moze nawet z antybiotykiem
(bo to takie miejsce, gdzie latwo o zakazenie). Moze to nic powaznego i faktycznie Alantan i kapiele w krochmalu wystarcza, ale ja bym pokazala to jeszcze jakiemus lekarzowi. Dla spokoju
Tak sie zastanawiam... moze ten Bactrim podczas 'wychodzenia' tak podraznil skorke
(nie znam tego leku). Mati jeszcze go bierze?
Iwonko a Kubus ma inne objawy? Bo moze wczoraj cos zjadl, co mu zaszkodzilo
(bo to takie miejsce, gdzie latwo o zakazenie). Moze to nic powaznego i faktycznie Alantan i kapiele w krochmalu wystarcza, ale ja bym pokazala to jeszcze jakiemus lekarzowi. Dla spokoju
Tak sie zastanawiam... moze ten Bactrim podczas 'wychodzenia' tak podraznil skorke
(nie znam tego leku). Mati jeszcze go bierze?Iwonko a Kubus ma inne objawy? Bo moze wczoraj cos zjadl, co mu zaszkodzilo

ika07
padziernikowa mama 06
Loja skonsultuj to jeszcze z jakims lekarzem z tego co piszesz wynika,że nie najciekawiej to wyglada,moze rzeczywiscie cos z antybiotykiem by poskutkowało.;-)
Kubusiu Iwonkowy nie rób mamie numerów na weekend!
A u nas antybiotyk własnie bo gardło paskudne i brzydki gesty katar nie napiszę o kolorach tej wydzieliny.
Ja tez ledwo powłocze nogami a dzis urodziny całe szczescie,ze robimy u moich rodziców.
Kubusiu Iwonkowy nie rób mamie numerów na weekend!

A u nas antybiotyk własnie bo gardło paskudne i brzydki gesty katar nie napiszę o kolorach tej wydzieliny.

Ja tez ledwo powłocze nogami a dzis urodziny całe szczescie,ze robimy u moich rodziców.

reklama
Podziel się:
. Też się zastanawiam czy nie zaszkodziło mu coś co jadł wczoraj. Narazie zjadł krupniczek i nie wymiotuje