reklama
ewa28z
Fanka BB :)
Katko jak maly moj mial katar to lekarz mi powiedziala ze jak jes zielonkawy to bakteryjny i przepisala mu Mucofluid i do tego sol morska 

monika3
Mama Amelki i Filipka
Zdrowiejcie nasze małe robaczki !!!
Dziś wybieram się z Amelką do nowej pani dr polecanej przez kilka mam. Podobno z wyglądu jest mało przyjemna ale w rzeczywistości jest ciepłą osobą...no cóż zobaczymy -- ważne żeby pomogła mojemu dziecku, bo strasznie się męczy tym kaszlem, szczególnie w nocy...
Dziś wybieram się z Amelką do nowej pani dr polecanej przez kilka mam. Podobno z wyglądu jest mało przyjemna ale w rzeczywistości jest ciepłą osobą...no cóż zobaczymy -- ważne żeby pomogła mojemu dziecku, bo strasznie się męczy tym kaszlem, szczególnie w nocy...
kajenka
Fanka BB :)
Katko jak maly moj mial katar to lekarz mi powiedziala ze jak jes zielonkawy to bakteryjny
Moj lekarz mowil to samo- jak katar seledynowy, to bakterie
Moniko oby w koncu wyjasnilo sie, skad ten kaszel

Paula tez ma lekki katarek, ale zbytnio sie nim nie przejmujemy;-). Psikam wode morska, a na noc wlaczam oczyszczanie powietrza z nawilzaniem z sola morska a pod noskiem smaruje mascia majerankowa. Tyle. Nadal frida czy gruszka to dla Pauli wrog najgorszy...

Ostatnia edycja:
Katka
Użyszkodnik ;)
taki fajny katar,mniami...HAni smakuje
taki mus awokado normalnie
a powaznie,to ja MoniQa - poprosze o nazwe tych kropelek,bo ja jestem ze sknerowskie czesci Polski i ta cena mnie uwiodla ;-)
taki mus awokado normalniea powaznie,to ja MoniQa - poprosze o nazwe tych kropelek,bo ja jestem ze sknerowskie czesci Polski i ta cena mnie uwiodla ;-)
Ja za to mam następny problem tym razem z Łukaszem ostatnio cały czas skarży się na ból brzucha , wczoraj byliśmy na USG i wyszedł mu problem z nerką tzw: atonia lewej nerki. :-(Już mam serdecznie dość tych wszystkich choróbsk:-(
reklama
Mamuska
mama Maciaska i Meduzki!
a ja byłam z małą dziś u kardiologa i okazuje się, że niby wszystko ok, poza tym, że ma "drożny otwór owalny". Zaznaczył, że to nic takiego, że taką anomalię ma 20% społeczeństwa i w ogóle luzik. Jednak gdy wpisałam w google tą wadę i poczytałam sobie, to wcale nie jest taki luzik :-( Jeszcze będziemy robić holtera...
Podziel się: