reklama

Pierwsze "kopniaki"

a ja czulam pierwsze kopniaczki dosc szybko bo w 16 tyg. (a to moja pierwsza ciaza) i z tego co czytam to moze dlatego ze jestem malo aktywna:baffled: . Wczoraj zato komunikowalam sie z moja niunia! Jak mnie kopnela to ja tez lekko pukalam, glaskalam i mowilam. Jak przestawalam to znow mnie kopnela. Potem mowie do niej: "zgram Ci cos na pianinie", jak gralam to cisza zupelna, skonczylam grac, zaczela pukac. Myslicie ze autentycznie slyszala i probowala sie porozumiec czy to moja mamusiowa fantazja?:-)

reklama
zgadzam się z teoria kachaska:) urocze, zazdroszcze umiejętności gry na instrumentach, ja taka manualni euposledzona raczej jestem hihihi

Dzieki za mile slowa. Ja wlasnie tez czytalam, ze trzeba dziecku spiewac, grac, puszczac muzyke, bo jak sie urodzi to bedzie sie przy tych piosenkach czy muzyce pewniej czulo i szybciej zaspialo. Bedzie to cos znajomego :-) .

ale mnie dzis mala skopala-pol nocy nie spalam, od 1 do 4:30 dyskoteka w brzuchu...zastanawiam sie teraz czy to kwestia temaperamentu czy moze jedzenie jej nie podpasowalo? jak sadzicie, kopia was dzieciaczki w nocy-tak ze nie mozecie spac?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry