reklama

Pierwsze objawy po zapłodnieniu.

Witajcie!:) poczytuje Was troszkę i tez czekam na 2kreseczki na teście ...dziś testowałam ale jak na razie nic...20.11 mam dostać @@@ale od tygodnia mam pobolwania w podbrzuszu(jak nogdy) i mam nadzieje ze w końcu się uda...pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
Wotajcie!:) poczytaj troszkę Was i tez czekam na 2kreseczki na teście ...dziś testowałam ale jak na razie nic...20.11 mam dostać @@@ale od tygodnia mam pobolwania w podbrzuszu(jak nogdy) i mam nadzieje ze w końcu się uda...pozdrawiam
Ja też odczuwam pobolewania brzucha jak na @, ale u mnie ma teoretycznie przyjść dopiero za 6 dni. Aczkolwiek w poprzednim cyklu nie odczuwalam żadnych dolegliwości. Życzę Ci dwóch kresek przed terminem @. ☺️

U mnie niestety chyba znów nic robiłam dzisiaj test miesiączkę powinnam dostać jutro lub pojutrze owulację miałam na pewno 7 listopada bo robiłam testy owu i bolały mnie wtedy jajniki strasznie więc od owulacji dzisiaj byłby 11 dzień test o czułości 10 UML nic nie pokazał:(

U mnie niestety chyba znów nic robiłam dzisiaj test miesiączkę powinnam dostać jutro lub pojutrze owulację miałam na pewno 7 listopada bo robiłam testy owu i bolały mnie wtedy jajniki strasznie więc od owulacji dzisiaj byłby 11 dzień test o czułości 10 UML nic nie pokazał:(
Ja właśnie wróciłam z badania krwi, bo tylko to mi zostało skoro testy nie wychodzą. Miesiączki nadal nie mam a miała przyjść w środę. Nic czekam do 17 bo ma być wynik. A ty spróbuj później jeszcze raz może akurat : )

Ja właśnie wróciłam z badania krwi, bo tylko to mi zostało skoro testy nie wychodzą. Miesiączki nadal nie mam a miała przyjść w środę. Nic czekam do 17 bo ma być wynik. A ty spróbuj później jeszcze raz może akurat : )
To daj znać jak już będziesz miała wyniki trzymam kciuki:-) :). A ja będę próbowała ale już nie robię se ciśnień jak będzie to będzie

Cześć @ spóźnia mi się już 8 dni. Testy robiłamw dniu miesiączki i 3 dzień bez @ wynik negatywny. Dziś zauważyłam różowy śluz ale bardzo malutko tylko na papierze. Nie mam żadnych boli zapowiadający hej miesiączkę. Na betę pójdę dopiero w piątek. Jak myślicie czy jest szansa na bobasa.?

reklama
Cześć @ spóźnia mi się już 8 dni. Testy robiłamw dniu miesiączki i 3 dzień bez @ wynik negatywny. Dziś zauważyłam różowy śluz ale bardzo malutko tylko na papierze. Nie mam żadnych boli zapowiadający hej miesiączkę. Na betę pójdę dopiero w piątek. Jak myślicie czy jest szansa na bobasa.?
Zależy ile minęło od owulacji. I czy działaliście jeśli ew. się opóźniła.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry