Aguu
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. Okres mi się spóźnia 8 dni, boli mnie podbrzusze inaczej jak na miesiączkę i okropny ból piersi po bokach więc zrobiłam test o 12.00 i oto wyniki. Cykl co 27 dni regularnie dziś 34 dzień cyklu.
Gratulacje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć dziewczyny. Okres mi się spóźnia 8 dni, boli mnie podbrzusze inaczej jak na miesiączkę i okropny ból piersi po bokach więc zrobiłam test o 12.00 i oto wyniki. Cykl co 27 dni regularnie dziś 34 dzień cyklu.
Oczywiście, to pozytywna beta! [emoji6]Witam jestem 3 dni przed planowana @ od paru dni boli mnie podbrzusze i piersi wiec zrobiłam sobie betę wynik to 17.14 czy jest szansa na ciąże ? Pomoże ktoś w interpretacji ?
Gratulacje !!! Ja muszę czekać do 21 grudnia, wtedy miesiączka ma przyjść : (Cześć dziewczyny. Okres mi się spóźnia 8 dni, boli mnie podbrzusze inaczej jak na miesiączkę i okropny ból piersi po bokach więc zrobiłam test o 12.00 i oto wyniki. Cykl co 27 dni regularnie dziś 34 dzień cyklu.
Hej, bardzo bliska mi Twoja historia bo straciłam dziecko w 19tc.. Z tym że to była moja decyzja bo synuś ciężko zachorował i nie było dla niego nadzieiHej dziewczyny, zaglądacie tu jeszcze ? Jak tam u was ? : ) ja cały tydzień teraz działałam i zobaczymy jakie efekty będą : D
Bardzo mi przykro... ale czasem tak jest lepiej niż dzidziuś ma się urodzić chory i cierpiećHej, bardzo bliska mi Twoja historia bo straciłam dziecko w 19tc.. Z tym że to była moja decyzja bo synuś ciężko zachorował i nie było dla niego nadziei
Teraz czekam na @ i dopiero mogę zacząć starania.
Zapraszm Cię na wątek starania 2019! tam mnóstwo nas sobie wzajemnie kibicuje w testowaniu![]()