reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze ruchy

reklama
ja wczoraj czułam takie 2 puk pukmocniejsze niz zawsze, a dzisiaj nic, ale nie wiemczy to to

A mi lekarz mówił, że jak słabiej będe czuła dzidziusia żeby zjeść coś słodkiego i się położyć-podobno dzieci w brzuszku jak dostaną słodkiego to zaczynają szaleć:-D Ale narazie nie próbowałam tego...

No tak, bo chyba wszystkie dzieci lubią słodkie.:-D
Czytałam gdzieś że nasze maluchy połykają wody płodowe w większych ilościach gdy mają one słodki posmak a mniej piją gdy są kwaśne, słone lub gorzkie:rofl2:

reklama
A ja niedawno lezalam sobie i trzymalam rece na brzuchu i nagle poczulam takie
PUK lekkie a za 2 sekundy znowu PUK :-D
Nie wiem czy to to ale ja mam czesto wzdecia i wiem jak jest jak mi sie brzewraca tam w brzuchu z powodu jelit a to PUKNICIE to bylo calkiem inne niz cokolwiek :tak:.
Jeszcze takiego pukniecia nie przezylam:rofl2:.
Myslicie ze to moze jest to ??????????????????????????
Teraz jak bede lazala to zawsze bede trzymala rece na brzuchu i bede sie obserwowala :tak:.Powiedzcie mi czy nawet jakby u mne te ruchy sie pomalu aczynaly teraz to chyba na poczatku te ruchy moga chyba byc takie nieregularne ?????????????????

Ciekawa jestem czy to dzidzia :tak: ale jakos nastroj mi sie polepszyl hihihih

Do góry