aniolek20k
Fanka BB :)
moj lobuz kopie i maltretuje caly moj brzuch dzis jak o 7 mnie obodzil tak do teraz daje znac mamo jestem

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

hi hi
hi hi czasem potrafi mi takiego kopa zasadzic, ze pukam do brzusia i mowie, zeby byl troche delikatniejszy dla mamusi, bo mnie to zabolalo akurat
hi hinasz synus tez do grzecznych nie nalezy i tak sie zastanawiam jak to bedzie po urodzeniu;-)
hi hi a ja mialam nadzieje, ze jak w brzusiu sie wyszaleje to pozniej bedzie grzeczniutki;-) ostatnio smialam sie z mezusia, bo bylismy u mojego taty i braciszek strasznie byl "nieznosny";-) nie chcial isc spac tylko plakal strasznie.. ja z takim przerazeniem na to patrzylam, a mezus wzial mnie za reke i powiedzial: "kochanie nic sie nie przejmuj, Maksik napewno bedzie grzeczniutki"
hi hi