aniolek20k
Fanka BB :)
moja mala bardzo grzeczna az czasami myslalam ze za bardzo ale ruchliwa zato strasznie i tak se mysle ze jak drugie tez bedzie taki spidi to oszaleje

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

i nagle rozpycha się na całego, a czasem mam wrażenie, że szpagaty robi 

ale i tak baaardzo to lubię 

synusiowi chyba ciasno sie robi, bo ostatnio strasznie sie rozpycha.. nio, ale patrzac na moj niewielki brzusio to wsumie sie nie dziwie;-)wczoraj czytalam artykol, ze juz dzidzia ma malutko miejsca i ze juz nie bedzie takich kopniaczkow jak byly na przyklad miesiac temu.. teraz to solidne pod zebra, w pecherz, albo rozpychanie sie pleckami i pupa w okolicy naszej watroby
nio i ja przechodze wlasnie przez to wypinanie teraz
hi hi jak sie synus zacznie rozpychac, to brzusio robi sie taki nieproporcjonalny i jak to ujal moj mezus wczoraj "krzywy"
hi hi
;-)
No i to wkładnie pod żebra nieznanych mi częsci ciała... czasem przyjemne ale czasem tak silne ze aż boli