bredzelek
Mamusia 04.2009/12.2010
Dołączam do czekających z utęsknieniem na ruchy...Chyba nam to tylko pozostało;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dołączam do czekających z utęsknieniem na ruchy...Chyba nam to tylko pozostało;-)
a moj Łobuz/Łobuzica się ostatnio nie ruszaDołączam do czekających z utęsknieniem na ruchy...![]()
uspokoilas mnie trochenaprawde niemasz sie czym martwic moja niunia od 12 tyg. sie wierciła i nagle tydzien temu 3 dni nic zato na 4 dzien taki maraton w nocy se dzidzus urzadził ze spac niemogłam![]()
ja to samo, wizyte mam 3 grudnia i tez teraz cisza...Ja pierwszy kopniak a raczej zaczepke z brzuszka mialam 1 listopada.Potem zawsze po jedzeniu albo wieczorem ktosik pukal co jakis czas od srodka tak delikatnie,a teraz od kilku dni cisza...wizyte mam dopiro 1grudnia.mam nadziejeze malenstwo da mi jakies znaki bo straszniesie martwie.Moze za maloodpoczywam,bo ja ciagle cos robie itp...sama juz nie wiem![]()