reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze urodzinki:)

ewika nosz kurde my ostatnio takie wpady non stop mamy także nie smutaj!! Oczywiście tort prześliczny!! Zjadłabym kawałek!! A Wy dziewczyny prześliczne!!

reklama
To dobrze kochana!! ja tak awaryjnie juz napisałam:)) Teraz chyba dziewczyny będzie roczkowy weekend?? ja sie ost nie odnajduje na głównym wątku:zawstydzona/y:

ewika piekny tort, ale przede wszystkim to wy ładnie się prezentowałyście

onanana robiłam wczoraj na próbę lukier plastyczny, ale nie z pianek, cholerstwo słodkie, fajna zabawa.choć to mężulek wyrabiał (przydało się jego dawne doświadczenie z piekarni, wyrabiał jak tralala, sam profesjonalizm) tak tez postanowione Zosia tez będzie miała robiony tort przez rodziców

hejka no i przezyłam weekend ale było ciężko 2 dniowa impreza więc dopiero dom ogarniam. Naszczęście Niunia była mega cierpliwa i nic jej nie przeszkadzało. Kilka zdjęć:
Zobacz załącznik 512969 Zobacz załącznik 512967 Zobacz załącznik 512968 Zobacz załącznik 512970 Zobacz załącznik 512971
Super ze imprezka wam sie udala Lili wygladala cudnie a torcik sliczny ;-)

Ja to ostatnio nigdzie nie wyrabiam zwlaszcza ze z telefonu tylko korzystam ehh Ja tego kompa nigdy nie naprawie a tak to tez czasu nie ma zeby go wlaczyc.

Dziewczyny witam się niedzielnie, wczorajsza impreza Poli udana,bylo b. fajnie. Bylo nas w sumie (razem z Polą - jedyny dzidz) 11 osob.
Oto kilka fotek z wczoraj:

Załączniki

• DSC_0066.jpg
    DSC_0066.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 91
  • DSC_0072.jpg
    DSC_0072.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 92
  • DSC_0077.jpg
    DSC_0077.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 88
  • DSC_0079.jpg
    DSC_0079.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 86
  • DSC_0081.jpg
    DSC_0081.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 88
  • DSC_0089.jpg
    DSC_0089.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 90
  • DSC_0090.jpg
    DSC_0090.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 85
  • DSC_0092-2.jpg
    DSC_0092-2.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 81
  • DSC_0114.jpg
    DSC_0114.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 83
Gola pięknie wszystko wygląda! Tort śliczny ale Wy dziewczyny przebijacie go urodą o stokroć!! Prześlicznie wyglądałyście! A ta czapa i szaliczek to prezent?? A to wybieranie to u Was też tradycja?? Czy wzięłaś pomysła od naszych dziewczyn??

reklama
ciocia onanana - dziekowac. Wybieranie to oczywiscie i u nas tradycja :) Polish od razu po kasiorę sunęła :cool2:
PS tak czapa i szalik prezent ( od taty mloda dostala kase i wlasnie ten komplecik) a reszta wszyscy kasiora i kwiatuszki

Do góry