Kasiiula
mamusia Pawełka :)
ja to nei wiem ile moja niunia wazy eh ale za to wiem ze wszystko ok i ze wod plodowych mam ok czy jakos tak :
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może chodziło o to że ma cieniutkiee kości albo coś takiego...Nasz maluszek na początku 20 tyg. miał 312 gr, a w 23 już 580 gr (albo jakaś bzdura?) Czyli prawdziwy olbrzymNie wiadomo po kim.. ani po mamusi ani po tatusiu
Tylko lekarz podczas usg stwierdził, że to jest dziecko raczej drobne.. Nie wiem więc o co chodzi
![]()
Ciekawe... Prawie jak Venus z Milo,tylko z brzuszkiem;-)a moze z naszych slicznych brzuszków zrobic pamiatke? myslala ktoraś z mam?
Zestaw "Zachowaj Wspomnienia" - Brzuszek, Baby Art | Zabawki dla dzieci w Miluch.pl
pozniej jak ktos ma zdolnosci to mozna zrobic sliczna pamiatke i ozdobe
Galeria