reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

I już wklejam mój brzuszek z pierwszego dnia 5-tego miesiąca:-D
no dobra... przesadzałam troszkę może już mi urósł....;-)
a oto różnica... dla porównania że się prawie nic nie zmienia opza kolorem światła :p
p1070067m.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
a oto różnica... dla porównania że się prawie nic nie zmienia opza kolorem światła :p
p1070067m.jpg

super masz brzuszek i juz widac conieco:_)powinnas sie cieszyc ze masz maly brzus:-)

no wlasnie ja jestem za szczupla i po mnie wogole nic nie widac a teraz jeszcze przez ta chorobe schudlam 2 kilo. :shocked2::-(
Milencia ja też przez tą anginę schudłam 2,5 kilo i z tego wynika że w ciąży nie zdążyłam jeszcze przytyć. Na początku schudłam później wyrównałam a teraz znowu spadek wagi, ale brzuszek rośnie :)))
śliczny masz brzuszek... taki maleńki w porównaniu z moim :))

piękne brzusie mój jest podobny do brzusia Mary Mary może troszke wiekszy a w pasie mam już 99cm:szok: wczoraj sprawdzałam a 26 maja było 93

Royanna, Ka...M śliczne brzuszki macie. nie takie duże więc się cieszcie. miejszy będzie problem z rozstępami i powrotem do dawnej figurki.

A ja wczoraj byłam w laboratorium zrobić morfologię krwi, siedzę sobie z tym moim brzusiem a tłum emerytów patrzy na mnie wrogim wzrokiem czy czasem się bez kolejki nie wepchnę i obok przysiadła się dziewczyna, strasznie szczupła i zaczęła rozmowę , który to tydzień i takie tam inne ciążowe standardowe pytanka. Ja jej o ciążę nie pytam bo ewidentnie chuda jak patyk a tu ona mi zdradza, że u niej to już 24 tydzień. Prawie z tego krzesła spadłam w życiu nie widziałam tak szczupłej ciężarnej bez brzucha. No i śmiałyśmy się, że ona to nie ma co liczyć, że jej ktoś miejsca w autobusie ustąpi nawet w 9 m-cu . :-).

Moja mama twierdzi, że brzuch zaczął jej rosnąć dopiero od 6 m.c. Mówi, że wcześniej kompletnie nic nie było po niej widać...

A ja już przestałam się przejmować i martwić że nie widać bo najważniejsze że z Maluchem wszystko w porządku :-)
Nawet kuzyn mojego Ł był u nas wczoraj ( a z rok go nie widziałam) i mówi:
"jak to? Ty jestes w ciąży?? GDZIE?? Jak to połówka??????":szok:
hahahha - taka tajniacka ciąża ;-)

Royanna, Ka...M śliczne brzuszki macie. nie takie duże więc się cieszcie. miejszy będzie problem z rozstępami i powrotem do dawnej figurki.
Dzieki:-) a mnie sie wydaje, ze moj brzusio jest olbrzymi!!! Porownuje do pierwszej ciazy i sie az boje co bedzie na koniec;-)
Rozstepow narazie nie mam, ale systematycznie, raz dziennie sie masuje. A z powrotem d figury to roznie bywa. W pierwszej ciazy przybralam 9.5kg, a jeszcze dluuugo nie moglam dojsc do siebie:tak:, dopiero jak poszlam do pracy jak moj maly mial 11miesiecy, to tam schudlam i zgubilam troszke brzusio:-D

reklama
Do góry