reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

gosiaczek śliczny malusi brzuszek
Bura ty to masz brzuchol :)) chociaż ja mam może troszkę mniejszy :)))a przecież ty masz 2 dzidzie :))
Co do powrotu do formy po porodzie to moja siostra urodziła we wrześniu miała cesarkę i w sumie nie karmiła piersią prawie wogóle teraz jest szczuplejsza niż była przed ciążą. Jak dzieci zaczynają chodzić i trzeba za nimi biegać, niewyspane noce itp to szybko się pozbędziesz brzuszka. Nie mówiąc o tym że jeśli będziesz karmić piersią to nie będziesz mogła prawie nic jeść więc na pewno brzuszek spadnie. Ona stosowała tylko pas wyszczuplający po porodzie i kremy na brzuszek.

reklama
Ja tez wiem z doswiadczenia,ze po porodzie brzuch wyglada jak zapadniete ciasto drozdzowe hehehe
Wtedy bardzo dobre sa majtki lub pas sciagajacy.

SlICZNE BRZUSZKI ;)

Buraaaaa jaki wielki:-p hehe
normalnie śliczny.... taki okrąglutki:-)
nie martw się o piersi... zdążą urosnąć i boleć ;-) heheh
ja już się mojego brzucha nie mogę doczekać....

Nie bylo mnie kilka dni a tu takie cudenka wystawiacie. Sliczne brzusie :-):-) Ja tez postaram sie cos aktualnego zaniedlugo wstawic :)
Bura nie martw sie piersiami, mi od poczatku przybraly od malego A do duzego C i rozstepy tez zagoscily, wiec nie ma co Ci sie spieszyc :)

Ja sobie nie potrafię wyobrazić jak to jest nosić taki wieeelki brzuch pod koniec ciąży :-) Uczucie pewnie takie, jakby się było wielorybem.
A co do piersi, to trochę się boję - jak po pierwszej ciąży miałam nawał, to myślałam, że mi je rozsadzi! A wtedy rosły systematycznie od samego początku (mąż był wniebowzięty!). Miałam nadzieję, że takie już zostaną, a tu z C zrobiło się B :-( Mam nadzieję, że po tej ciąży nie znikną całkiem...

piękne te Wasze brzuszki :-) ja postaram się swój wkleić dziś bądź jutro! mam już na kompie, tylko teraz pozmniejszać zdjęcia muszę, bo są robione w bardzo dużej rozdzielczości

gdzieś była instrukcja, ale nie mogę znaleźć :-( powiedzcie jak wkleić zdjęcie, żeby było widoczne w tym wątku?

reklama
może się udało?

Załączniki

• DSC02973.jpg
    DSC02973.jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 118
Do góry