reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

Tylko do jednego sie szybko polozyłam i teraz cos mnie pobolewa brzuchol a dzidzia tak wiezga, że az sie troche przestraszyłam czy cos sie nie dzieje?? :szok:

Tylko musze jakos ten kontakt usunąć :happy: hihi

37tydzien

Załączniki

• DSC01280.jpg
    DSC01280.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 65
  • DSC01275.jpg
    DSC01275.jpg
    7,9 KB · Wyświetleń: 69
  • DSC01264.jpg
    DSC01264.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Weri co Ty w ogóle wypisujesz o swoim brzuszku, ciesz się, ze dzieciątko nie skopało Cię za to głupie gadanie/pisanie!!!:wściekła/y: W ciąży nie ma brzydkich brzuszków!!! Wszystkie są piękne, każdy inny i wszystkie bardzo kochane:-) Twój jest śliczny.

Monia ale masz śliczne foteczki, do mnie siostra ma przyjść po niedzieli i mi pomóc coś zmontować:tak:

świetne zdjęcie... super pomysłowe... ja spróbuje namówic męża żeby mi porobił jak juz będe sie lepiej czuła bo narazie to moge sobie pozwolić na sesje w łóżku :wściekła/y:

reklama
Do góry