reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
Dziewczyny zlitujcie się!! Jak widze wasze fotki to mi się płakać chce!!:-( Ja to przed ciążą miałam 75B a teraz ledwo C i nic więcej i mimo że w biuście metr pokazuje 95cm a zawsze miałam 86cm to i tak gubi się gdzieś nad brzuszkiem i wygląda jakby w ogóle go nie było. W brzuszku już 110cm. Ciekawe kiedy dojdę do swoich 64cm!! :zawstydzona/y:

śliczne brzuchalki moje kochane dziewczynki:tak:
ja sobie sesję obiecałasm..
ale czuję że zdążę urodzić a sesji nie będzie:-p
chyba że teraz jakoś się szybko ogarniemy jak już wszystko prawie pozałatwiane...:tak:

dawno nikit nic nie pisał..
ale ja właśnie zrobiłam sobie chyba już ostatnie pamiątkowe foty mojego brzuszka...
bo nie mam weny na sesję,....:sorry:(39t2d)
p1080225.jpg
p1080226.jpg

Ostatnia edycja:
Nie no KAM.. To zdjęcie przodem to wygląda jakbyś w ciąży była!!!:-D:-D
Zazdroszczę Ci, że po porodzie, to szast prast i brzusio płaski będzie..
A spodnie to chyba sprzed ciąży co??

tak sprzed:-D
bluzeczka też sprzed....:-p hehe
a przodem też mi się podoba to zdjęcie... bo tak fajnie widać od dołu że okrągły jest ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry