• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

reklama
urodzisz Cass ni ma mocnych - juz ja swoje modły odprawiam co byś mogła dziś na IP jechać :-D

Magda do góry ( tam gdzie masz wyloguj) masz coś takiego jak TWÓJ PROFIL jak tam klikniesz to znów w tym samym miejscu do góry kliknij w PANEL KONTROLNY
jak Ci się już otworzy to po lewej stronie bedziesz miała coś takiego jak EDYTUJ SYGNATURĘ
naciśnij i wklej link suwaczka - zapisz zmiany i powinno byc ok

Ostatnia edycja:
Cass i co jedziesz dziś na oddział?

Ja idę dziś do teściowej na obiadek - robi paprykę faszerowaną ;-) Mniam :-D:-D:-D
Ale wieczorkiem zajrzę i mam nadzieję, że przeczytam, iż pewna mała osóbka zdecydowała się przyjść na świat ;-):-D
Cass, gdyby co to życzę ci szybkiego powrotu z tego szpitala :tak:

Normalnie mała poszła w zaparte i postanowiła nie wyleźć :-D:-D:-D

Kupiłam dziś w CCC kozaczki dla Witka, a jak przyjechałam do domu to w prognozie pogody usłyszałam, że w przyszłym tygodniu w Polsce mają być deszcze i deszcz ze śniegiem :szok:

A teraz chciałabym wam kogoś przedstawić :tak: Oto moja córeczka - jakby ktoś miał problem z odczytaniem to maleńka pokazała całą swoją buźkę ;-)

Uploaded with ImageShack.us

Chciałam wam jeszcze pokazać filmik ale się nie udało - coś nie wchodzi :no: Szkoda

Ostatnia edycja:
reklama
Ale super! Nasza nie dała sobie zrobić takiego ładnego zdjątka. A ja niedawno wróciłam z mega giga zakupów tescowych i padam, wszyyystko mnie boli... jakby co to dzisiaj nie mam już siły rodzić ;-) i zaraz idę sobie spać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry