Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
czarna to raczej marzenia :-) które mam zamiar ziścić ;-) a baaardzo rzadko nie dopinam swego
nie mogę normalnie sie uśmiałam. Nie zła jesteśCzarna79 masz rację zdjęcia Majuni są wcześniej, ale to jeszcze nic ja je widziałam i nawet napisałam komentarz
Jestem totalnie roztargniona
pozdrówka dla wszystkich!!!

Maja jest tak absorbująca, że wymiękam. W nocy już lepiej śpi, pod warunkiem, że karmienie ok 23-24 zakończy się butlą (ciągnie oba cyki i jeszcze wypija z butli ok 60-70 ml mleka
). Ale w dzień potrafi po dwa razy nie spać przez ponad 3 godziny. Ten czas najchętniej spędziłaby przy maminym cycku, a jak nie jest przy mnie to marudzi i co chwilę płacze
Szału można dostać
Przez takie zachowanie nie mam za bardzo czasu dla Witka, już nie mówiąc o sobie samej
Mam nadzieję, że szybko jej to minie, bo się wykończę 
;-)mamstud, kliwia tak zamierzam we wrześniu otworzyć ale na Zielonej..bo u nas jest bardzo dużo dzieci a nie ma jako tako żłobka dla najmniejszych, takich jak mamusie zaraz po macierzyńskim muszą wracać do pracy a do Państwowego ciężko się dostać

Czarna79 masz rację zdjęcia Majuni są wcześniej, ale to jeszcze nic ja je widziałam i nawet napisałam komentarz
Jestem totalnie roztargniona
pozdrówka dla wszystkich!!!