Nataliakom
Zaciekawiona BB
Witam czy może ktoś miał podobną sytuację? Moja córka ma 7mc, od jakichś 2tyg gdy robi kupkę strasznie płacze,pręży się, prostuje nóżki, zaciska pośladki .. Kupka jest wporzadku, nie ma zatwardzenia... jak jej pomóc?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziękuję za informacjęDawaj jej np śliwki. Marchewka zatwardza, zwłaszcza gotowana.
No właśnie nie chce jej tego podawac ale jak widzę jak się męczy to coś muszę zrobić.. A niestety przy dzisiejszych okolicznościach spowodowanych z wirusem ciężko jest z wizytą u lekarza
[/QUOT
Pisałam e pierwszej wiadomości,że u nas było to z wiązane z nietolerancją białka mleka krowiego i kilku innych produktów. Nasz pediatra zalecił dietę eliminacyjną.
Jeśli się zdecudujesz- musisz poznać rytm trawienia dziecka.. Mój syn np ma tak, że to co zje rano, trawi sie wieczorem, ale z tego co pytałam inne mamy- różni to bywa..
Sprawdź najpierw te najbardziej alergozujace produkty..
Co do laktozy- dwóch pediatrów powiedziało nam, że to mało prawdopodobne i że prędzej białko mleka krowiego (Jest praktycznie wszędzie..)..
Tak na mleku.. tylko dziwi mnie to że od samego początku jak jej podaje grysik takiego czegoś nie było.. A je grysik od października bodajżeNo tak, ale grysik robisz na mleku? My robimy albo ma wodzie albo na mleku roślinnym.
Karmiąc piersią też musiałam przestrzegać diety...
Jeśli karmisz mm- są specjalne mleka bez białka mleka- ale to trzeba z lekarzem skonsultować