• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Plamienie w ciazy

anulamu

Początkująca w BB
Witam,wczoraj mialam wizyte u ginekologa,mialam robione usg dopochwowe i pobierany wymaz do cytokogi. Dzis zauwazylam lekko brazowe uplawy. Bardzo sie martwie

reklama
Jeżeli zauważysz czerwoną krew albo brązowe plamienie będzie obfite i dojdą bóle brzucha to od razu do szpitala. Ja miałam plamienie brązowe od 6 tygodnia ciąży i lekarz przepisał mi luteine, po kilku dniach przeszło. W 8 tygodniu trafiłam do szpitala z krwawieniem na czerwono plus silny ból brzucha. Okazało się, że miałam krwiaka i pękł. Po kilku dniach znowu było czysto a w 16 tygodniu znowu zaczęłam plamic na brązowo. Byłam to sprawdzić i wszystko jest ok, ale znowu muszę brać luteine.

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja rowniez po usg dopochwowym jak i po cytologii mialam brazowe plamienie,a raz na usg mialam dopochwowe i doktorka.kazala mi.zrobic siku bo pecherz byl za pelny i juz wtedy mialam nawet krew i powiedziala ze mam bardzo delikatna szyjke i tak sie moze zdarzyc.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry