Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hmmm nie wiem czemu nasze spekulacje imienne przeniosły się na wątek wyprawkowy :> więc przenoszę go tam, gdzie być powinien :>
jezyk - nie namawiaj mnie :-( smutno mi z powodu imienia, ale już nie zmienię decyzji. Dla Nadii już mieliśmy nawet zaplanowane imię dla przyszłego braciszka - Igor :-) ale to też ruskie imię, więc spotka się z taką samą opinią jak N.
Trudno. Pogodziłam się ze zmianą imienia. A rodzinie nie wybaczę tego, że tak nas potraktowali!
Larkaa - a co myślisz o Malwinie? (MALwINA) Ja osobiście sama zastanawiam się nad tym imieniemoczywiście rodzinie ani słówka nie pisnę - żeby nie mieli nowych pretekstów do obgadywania. I sama nie jestem na 100% pewna jak niunia będzie mieć na imię, ale Malwinka też podobna do Malinki :-)

.... Roksana albo Matylda...

Ale nie namawiajcie mnie na Nadię, bo już nie zmienię zdania. 
ja bym nie słuchała rodziny, tylko postawiła na swoim!!! u nas rodzina może podpowiedzieć, podsunąć jakieś imię, ale absolutnie nie będzie decydować za nas!
już by się mój baran rogami do przodu ustawił![]()
Ja też jestem zdania, że wybór imienia należy do rodziców. Dziadkowie i reszta rodziny może podsunąć typy imion, ale napewno nie decydować za nas
Trzymajcie się dzielnie w swoich wyborach