Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja byłam niedawno u lekarza i słyszałam bicie serca mojej kruszynki bardzo wzruszające to jest,
a dopiero 6 marca na USG i się dowiem czy to chłopczyk czy dziewczynka.
Widzę że przewaga chłopców się pojawia na naszych lipcóweczkach
Ja byłam w poniedziałek na USG, ale mój dzidziuś nie chciał pokazać ;D Zakrył się rączkami i nóżkami i KONIEC! Ale przynajmniej wiem, że wszystko jest w porządku z dzidziusiem i rozwija się prawidłowo. Teraz gin mi nagrał na DVD, więc mogę codziennie oglądać maluszka. Następne USG dopiero 20 marca, to może wreszcie się dowiem
Gratuluje OLU. Też sie cieszę, zę Wasz synuś zdrowiutki. Niech rośnie i ćwiczy mięśnie kopiąc mamunię
Buziaki!!!
No i dawaj te zdjęcia. Pokaż ciotkom te 6 mm ))
A najlepiej moja tesciowa wczoraj powiedziala do mnie, jak przyjechalismy do nich na obiad..
"Co Ty dzisiaj tak ładnie wyglądasz? To zupełnie jak na chłopca, a ja się juz na wnuczkę nastawiłam!" )
Ja mam 1 siostrę, to moi chcą wnuka, a Piotr ma 1 brata, wiec tesciowie chca wnuczke.. i jak tu takim dogodzic... )
Nigdy nikomu nie dogodzisz!!! Moj maz sie nastawil na chlopczyka, a ze jest zazartym fanem aut, powiedzial ze pierwsze co kupi synkowi to bedzie "Carrerabahn" (taki tor z autkami Porsche). A ja sie go pytam co zrobi jak bedzie coreczka, a on mi na to, ze tez kupi Carrerabahn ale przemaluje go na rozowo!
Popatrz,to tak jak mój mąż,od razu jak dziecko stanie na nogach to ma zamiar go wsadzic do samochodu i juz uczyć!I śmieje się że pierwsze słowo to będzie "auto" ;D