Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mialam bete 270, a po dwóch dniach 768.
hej dziewczynyJa marzę o pierwszym chłopcu, ale tak naprawdę całkowicie nie ma to dla mnie znaczenia. Z każdego się ucieszę tak samo)) Może bliźniaki? hihi
Czytałam gdzieś, że jeśli są duze przyrosty bety i w ogóle górne granice norm to EDIT: DZIEWCZYNKA!!!, jeżeli małe to CHŁOPAK. Ponoć w przyszłości ta metoda ma być wykorzystywana do wcześniejszego badania płci, ale jeszcze nie wiadomo jakie szczegóły. Czytałam na jakiś forum o tym rozpozonawaniu płci na podstawie bety i faktycznie dosyć często się sprawdza, ale oczywiście nie zawsze!
u mnie raczej dziewczynka to już nawet nie o przeczuce chodzi tylko żę zaszłam w ciąże zaraz po okresie a duże przed owulacją![]()
To była piękna wpadka 
Ale ja nie wierzę w odstępy, co ma być to będzie dokładnie ja tylko che żeby było zdroweTo tez nie jest gwarantemJa w 1.ciążę zaszłam ze stosunku zaraz po okresie i nawet jeśli mi się owulacja przesunęła to i tak plemniki musiały z 5 dni poczekać... I mam ślicznego chłopca
To była piękna wpadka
A swoją drogą teraz mam ciąże ze stosunku praktycznie w owulację..to niby chłopak? Ha! Ciekawe czy na odwrót nie będzie dziewczynkaAle ja nie wierzę w odstępy, co ma być to będzie
![]()
To jak u mnieTo tez nie jest gwarantemJa w 1.ciążę zaszłam ze stosunku zaraz po okresie i nawet jeśli mi się owulacja przesunęła to i tak plemniki musiały z 5 dni poczekać... I mam ślicznego chłopca
To była piękna wpadka
A swoją drogą teraz mam ciąże ze stosunku praktycznie w owulację..to niby chłopak? Ha! Ciekawe czy na odwrót nie będzie dziewczynkaAle ja nie wierzę w odstępy, co ma być to będzie
![]()