madzialena79
mamuśka kruczka
Saly-taaa
kiedy sie umówimy? głupio,ale całkiem wypadło mi ze łba

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

rekreacyjnie. A łucznictwo mi się bardzo podoba i nawet kiedyś bardzo niż bardziej na łuk chorowałam, ale teraz trochę przycichłam...
. Jest oczywiście w pełni zrozumiała - życzę więcej takiej radości z ze zwykłych codziennych spraw. Jak najwięcej.
); deszcz próbował mi w tym usilnie pomóc 
).
Zrobili Cię w jajo z tym guziczkiem..
a są takie, co 2 lata już czekają na swoją kolej.. Właściwie co w tej chacie nie czeka na sprzątanie?

Dołączam się do fanów jazdy konnej, kiedyś nawet w klubie trenowałam, ale wtedy okazało się, że mój krzywodyskopatyczny kręgosłup aż takiego obciążenia kóniem nie wytrzymuje i musiałam odpuścić. Ale rekreacyjnie chętnie korzystam jak mam okazję 

Drobnych smug czy plamek nie doczyszczam, bo bym zwariowała ;-) U mnie na wsi też ciężko o nieusyfione okna, latem rolnicy za płotem żniwa organizują i paskudnie kurzą, zimą sąsiedzi palą w piecach czym się da, więc syf i sadza lecą paskudne.. Nie ma lekko nigdzie chyba