reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

:-D
spoko ;-) obowiązku pisania nie ma :-D
ino jak ciekawa jestem wieści od kogoś a widzę jego nick na samym końcu listy...

Arco? a Ty już nawrócona jesteś? mogę mieć interes? wyjdź na pole zasięgu szukać bo zaraz dzwonie ;-)

Franiowa ;-) do Ciebie też ;-)

a co ;-)

jak szaleć to szaleć ;-)

w końcu mnie głowa przestała trochę boleć...wcześniej leżałam i myślałam, ze mam bombę w głowie :no:

reklama
no tak... w poniedziałek do pracy... ciekawe jak będzie... ;-)
ja bym chciała szybko zamknąć jeden temat i powinnam mieć względny luz ;-):-D

a co do tego wpadania... niektóre mogłyby trochę inaczej WPADAĆ ;-) :-D

Kamea ;-) jak w 2013r. celujesz to chyba czas zacząć staranka co nie? chyba że zmieniłaś plany ;-)

moderatorki widzą pod ostatnim postem, kto i kiedy (łącznie z godziną) był na danym wątku ;-)
ja tu piszę więc nie szpieguję ale wiem kto tylko czyta i cicho siedzi :-p:tak:

No i masz babo placek - tyle że ja często włączę kompa rano, a do klawiatury docieram w nocy :-D Albo padam na twarz, jak wczoraj - ledwie dałam radę ankietę wypełnić, forum nawet nie odpaliłam (to coś nowego).

Ale ogólnie jest dobrze. Cioteczka z kuzyneczką dbają o gimnastykę moich gałek ocznych (głównie wywołując ruch okrężny ;-) -o, taki :rolleyes2:) :-D ale nie narzekam. Rafał zadowolony z ich obecności, kwiczy, że go pewnie cała wieś słyszy.
Mileiśmy znowu jakieś brzydkie kropy na głowiei policzku, ale sytuacja juz opanowana (tridermem :oo2:- na szczęście po 4 dniach lepiej, więc juz odstawiam na rzecz maści nagietkowej albo alantanu); trochę poczytałam tu i tam i osobiście podejrzewam, że może to wszystko mieć jakiś związek z pasożytami - więc będę się domagać takowych badań.

A co z tym spotkaniem?

Śmigam do pracki:)

Na razie nie ma neta w pracy,a i później przypuszczam nie będzie rewelacji,więc zostanie tylko czytanie z komórki na przerwie:/
Ale za to się wyleczę z nałogu:-D

Miłego dzionka:-)

oj nie tłumaczcie się tak :-D
mnie ta funkcja w sumie niepotrzebna i nie wiem czemu jest dodana... natknęłam się na nią przypadkiem i myślałam, że wszyscy to widzą... no i niestety dzięki tej funkcji wytropiłam kogoś kto chodził za mną po przeróżnych wątkach :baffled:
no a poza tym...lata pracy w policji robią swoje :-D

spadam robić śniadanko, 'upieczyć' ciasto ze śliwkami i spadamy do kościółka i na lody ;-)

miłej niedzieli ;-)

PS. Villa ;-) spotkanko miało być jak saly wróci czyli w tym tygodniu, ale ja odpadam chyba że spotkanko będzie miało się skończyć tak do 21:00 żebym mogła dziecki zabrać ze sobą ;-)

ach ta skleroza :rolleyes2:
No ale ja też jakby co, to po nocy z małym jeździć nie będę :rofl2:

O - się wiercę. Czyżbym chciał jeść?
Nie śpię - no to idziemy jeść.

reklama
Witam się i dziś :-)

Podczytuję was stale z telefonu, ale pisać w tym ustrojstwie na forach to koszmar..

Ja poproszę takie duracele.. ze mnie jakby kto powietrze spuścił, nie wiem, czy to upał czy co? W sobotę sprzątanie chaty ograniczyło się do przełożenia 3 gazet, wyciągnięcia wiaderka ze szmatką do kurzu oraz rozłożeniem odkurzacza. W niedzielę niewiele lepiej mi poszło, wyczyściłam razem z moim chłopem odkurzacz piorący po czym patrzyłam jak pierze kanapę :-p

Dziś praca też mi coś słabo idzie od rana, chyba zbiorę się do biura, tam jakoś lepiej mi się pracuje niż z domu.

Miłego dzionka życzę :-)

Do góry