reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Sylha z ta ostrą to właśnie cosik mi nie wychodzi. Ciągle jakies imprezy mam i ciężko sie powstrzymać od spróbowania smakołyków:-:)zawstydzona/y: Ale wczoraj jak obejrzałam zdjęcia z kocnertu to się załamałam:-( chyba je sobie wydrukuje i na lodówce powiesze:laugh2:

Kamea chcialabym ważyć tyle ile ty teraz, chociaż muszę się pochwalić,weszlam na wagę i zobaczyłam magiczne 64! to najpiękniejszy dzień:-)

Oj to ja lepiej wagą chwalić się nie będę:sorry::sorry::sorry: choć od początku przytyłam 12kg, czyli jak na 2 rozrabiaki całkiem nieźle:-), dobra idę już sniadaniować, bo dzieci głodne:-p

Sylha śniłaś mi się dziś, tylko nie pamiętam co....
Patrzę na twój suwaczek...to już 30tc! wow!
a jeszcze niedawno drzewko mi malowałaś i rozmawialyśmy o ciąży :-)

Villa nic już dodawać do Twoich słów nie potrzeba! Wszystko i na temat :-)

Alergia na kota tak nagle? Oj mam nadzieję, że szybko te puzzle poukładasz ;-) A mój tak, modelarz sklejający, kiedyś pływający a obecnie latający (samoloty akrobatyczne) i jeżdżący (samochody takie do skakania po skoczniach, górkach itp tak zwane buggy).
Ja się nie boję, że zatęsknię za kopniakami, hihi, ino jak mi będzie dobry i sił brakować to pewnie zatęsknię za czasami, gdy młody w brzuchu siedział i niewiele do gadania miał :-D Też mam nadzieję, że dietą wody wyregulujemy, ot mamusia sobie za bardzo pofolgowała :sorry:

Sylha to mi już 13 kg przybyło :szok: i wczoraj świętowałam okrągłą 70tkę :-p A wysoka to ja nie jestem, bo 160cm...

Dziś zapowiada się maraton w pracy, więc zmykam i życzę wszystkim miłego dzionka :-D

To ja się swoim wzrostem nie chwalę, bo nie ma czym;-)
z Andrzejem fotek nie mam, bo od razu po koncercie jejchał do Waw-y, śpieszył się. Ale porozmawiałysmy sobie z Dominką (chórek), orzełkiem (gitara) i Antkiem (był w drużnie Andrzeja w The Voice of Poland). Świetni ludzie. Tacy normalni, nie żadne gwiazdeczki. A tymi zdjęciami co mam to sięnie chwalę, bo nie wyszły. Może nastepnym razem;-)

reklama
Mówię szybkie dobry dzień, bo zaraz jadę do wujka na działkę - mam spotkanie z geodetą, co by ową działkę ciut podzielić - nieważne.

sylha takie posty to poniekąd moja specjalność ;-) Na marcówkach już się przyzwyczaiły, że ja to najczęściej pół strony wysmaruję :-p

Dobra, zmiatam, bo wymierzą wszytsko beze mnie i będzie nie fajnie...
Do później.

Do góry